Bitdefender vs Avast: Hvilken skal du vælge i 2020?

Bitdefender er et af de bedste tilgængelige antivirusprodukter. Det har fremragende beskyttelsesresultater, en bred vifte af funktioner og en rimelig pris, der kan startes. Avast har, selv om den mangler i nogle af disse områder, en så generøs gratis plan, der kan få dig til at tænke to gange om opgradering.


I denne sammenligning af Bitdefender og Avast hjælper vi dig med at beslutte, om en opgradering er det værd. Mens du kan få en masse gratis beskyttelsesstrækning med Avast, kan de ekstra funktioner og beskyttelse muligvis skubbe dig hen imod et abonnement hos Bitdefender.

Vi vil give et overblik over disse produkter i fem runder. Hvis du vil have flere oplysninger om en af ​​disse tjenester, skal du sørge for at læse vores Bitdefender Antivirus-gennemgang eller vores Avast Pro-gennemgang.

Opsætning af en kamp: Bitdefender vs. Avast

Bitdefender og Avast appellerer til forskellige markeder. Bitdefender har en beskeden række planer, der, selvom de dyrere oprindeligt, topper til en lavere sats. Avast på den anden side trækker brugere ind med en generøs gratis plan for at reklamere for en funktion pakket, men dyrere, sikkerhedspakke.

De forskellige forretningsmodeller forklarer dog ikke, hvad der er rigtigt for dig. Pris er en betragtning, men kun en enkelt del af vores sammenligning. Vi vil sammenligne Bitdefender og Avast ved hjælp af de samme kriterier, som vi brugte i vores bedste antivirus-softwareguide.

De konkurrerer om funktioner, priser, brugervenlighed, beskyttelse og support. Vi vil undersøge, hvad udbyderne tilbyder i hvert afsnit, komme med nogle tanker om, hvordan de sammenligner og erklærer en vinder. Uanset hvilken udbyder, der hævder mindst tre af de fem runder, vinder sammenligningen.

I modsætning til sammenligning af Bitdefender vs. Kaspersky, er denne polariserende. Selvom der er en vis fleksibilitet i vores vurdering, er der nok markante forskelle mellem disse to udbydere til at gøre gevinsten konkret.

Alligevel anbefaler vi at læse gennem hvert afsnit i stedet for bare at skumme vinderne. De ting, vi kan lide eller ikke kan lide ved en bestemt udbyder, er ikke relevante for alle, så små forskelle, som f.eks. Manglen på en bestemt funktion, er muligvis ikke en dealbryder for dig.

1

Funktioner

Funktioner er vigtige for en moderne antivirus. Selv Avasts gratis tilbud leveres med funktioner, der går ud over detektion og fjernelse af malware. Vi vil se på sikkerhedssuiterne Bitdefender og Avast har bygget og evaluere den overordnede kvalitet af de inkluderede ekstramateriale.

Bitdefender

Bitdefender har et fremragende udvalg af funktioner, der bygger sig op, når planerne stiger i pris. Den dyreste plan, Total Security, er et udstillingsvindue til disse funktioner. Billige planer, såsom Antivirus Plus, har også en dejlig række funktioner, men mangler centrale sikkerhedsfunktioner som forældrekontrol og forebyggelse af webangreb.

Total sikkerhed er imponerende. Du har adgang til en adgangskodemanager og begrænset VPN. Adgangskodehåndteringen er grundlæggende. Det har muligheden for at gemme adgangskoder, kreditkort og identiteter og automatisk udfylde dem i din browser. En dedikeret adgangskodeadministrator, såsom Dashlane, har dog bedre funktioner (læs vores Dashlane-anmeldelse).

Bitdefender-tegnebog

VPN er mere en prøve end noget andet. Du kan bruge op til 200 MB pr. Dag, inden du skal opgradere. Det svarer til Kasperskys inkluderede VPN (læs vores Kaspersky Anti-Virus-anmeldelse), som drives af Hotspot Shield (læs vores Hotspot Shield-anmeldelse).

Denne lille mængde data kan omgå farerne ved offentlig WiFi, og for ikke-teknologier synes vi det er en dejlig inkludering. Du kan dog få flere data og bedre sikkerhed gratis. Windscribe har for eksempel en af ​​de mest generøse gratis VPN-planer, vi har set (læs vores Windscribe-anmeldelse).

Den centrale sikkerhedssuite er også flot. Bitdefender inkluderer ransomware-beskyttelse med flere lag, som inkluderer et databeskyttelseslag og konstant overvågning af dine følsomme dokumenter. Sørg for at læse vores guide, hvad der er ransomware, hvis du ikke er bekendt med dette grimme stykke malware.

Vores foretrukne sikre funktion er Rescue Mode. Rescue Mode gemmer din maskine fra selv den mest sofistikerede malware, såsom rootkits. Denne form for malware får dybe brugertilladelser, hvilket gør det næsten umuligt at fjerne. Rescue Mode giver dig mulighed for at starte i din maskine sikkert og fjerne den.

Der er også mange andre funktioner, herunder social netværksbeskyttelse, WiFi-sikkerhedsrådgiver og webcam-beskyttelse (vores første anbefaling i vores guide til, hvordan du sikrer dit webcam). Bitdefender har et robust funktionssæt, og selvom distributionen er mærkelig, er der stadig meget at lide.

Avast

Avast har en længere og dyrere liste over planer. Funktioner, som Bitdefender tilbyder som en prøve, dog som VPN, er inkluderet som fulde tjenester i Avasts top-tier-plan. Det, der imponerer os mest, er Avasts gratis tilbud.

Den gratis version af Avast giver kernebeskyttelse mod malware i realtid sammen med en WiFi-sikkerhedsrådgiver og passwordadministrator. Funktionerne tjente det et sted i vores guide til den bedste gratis antivirus-software. Det mangler dog avancerede beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte dig mod ting som phishingforsøg.

Avast Pro password manager

Når du begynder at betale, bliver funktionerne mere robuste. Internet Security inkluderer et ekstra lag af ransomware-beskyttelse, phishing-produktion, en avanceret firewall, ondsindet webstedbeskyttelse og vores favoritfunktion, Sandbox Mode.

Avast Wifi-inspektør

Avast Sandbox giver dig mulighed for at køre mistænkelige applikationer i et sikkert miljø og se, hvordan de opfører sig. Hvis du f.eks. Downloader en tvivlsom torrent (læse vores bedste VPN til torrenting), kan du for eksempel åbne filen i Sandbox uden risiko for at påvirke din lokale maskine.

Øverst på linjen er Avast Ultimate, der inkluderer $ 130 i ekstramateriale. Du kan bruge Avast SecureLine VPN, Avast Cleanup Premium og Avast Passwords Premium. VPN er ikke stor på egen hånd, men den er anstændig som en gratis inkludering. Du kan læse om det i vores Avast SecureLine VPN-gennemgang.

Passwords Premium tilbyder ikke meget sammenlignet med de bedste passwordadministratorer. Det er hovedfunktionerne med et-tryk-login på mobile enheder og Password Guardian, en overvågningstjeneste, der vil advare dig, hvis en konto er blevet brudt. Som en inkludering i Ultimate er det fint, men det er ikke værd at $ 19,99 pr. År a la carte prisforlangende.

Oprydning Premium er alene værd at opgradere. Denne funktion scanner din maskine efter eventuelle fremmede filer og fjerner dem, inklusive ødelagte eller overflødige registreringsdatabase poster, gamle cache-filer og mere. Det analyserer også baggrundsprogrammer og -tjenester, så du kan fremskynde din maskine.

Avast har en længere liste over funktioner med en højere pris, der skal matche. De ekstra tjenester, der er inkluderet i Ultimate, adskiller det fra Bitdefender. Når man ignorerer denne plan, er funktionerne ens, de er lige fordelt forskelligt.

Rundtanker

Der er meget at lide ved Avast, især på top-end. Sandkasse, oprydning og SecureLine er alle attraktive funktioner. Imidlertid mangler enkle tilføjelser som Bitdefender Photon, der analyserer din hardware- og softwarekonfiguration for at optimere scanninger.

Selv som indeslutninger er VPN og password manager fra Avast i bedste fald subpar, og det ser ud til, at disse funktioner blev skubbet i forkant med ofre for enkle, men kraftfulde funktioner. Bitdefender har et bedre udvalg af beskyttelsesfunktioner til en billigere pris, og du kan shoppe for oprydningstjenester, en adgangskodeadministrator og VPN a la carte.

Round: Features Point for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Avast Pro-logo

2

Prisfastsættelse

Med mange gratis og billige antivirus, der løber rundt, er det svært at retfærdiggøre en høj pris. Vi vil se på opstillingen af ​​planer, som Avast og Bitdefender tilbyder, og sammenligne funktionerne i sammenhæng med omkostningerne.

Bitdefender

Bitdefender har en enkel, tre planopstilling, der inkluderer ekstra funktioner, når prisen stiger. Mens de to billige planer, Antivirus Plus og Internet Security, kun er Windows, kan den øverste del af linjen Total Security beskytte op til 10 enheder på Windows, macOS, iOS og Android (vinde det det vindende sted i vores bedste antivirus til Android-valg ; Avast scorede femte).

Antivirus Plus, der kan dække en til 10 pc’er, er billigt i den indledende periode. Underligt nok tilbyder Bitdefender kun promoveringspriser på planer med tre pc’er. Hvis du vil købe det til en, fem eller 10 maskiner, skal du betale den fulde sats.

Det udlignes af langsigtede planer. Du kan købe op til tre år på forhånd til salgsfremmende sats. Mens prisen årligt er den samme, giver den dig mere tid, før fornyelsesprocenten starter.

Internetsikkerhed fungerer på samme måde. Du kan købe beskyttelse fra en til 10 Windows-computere i op til tre år. Ligesom Antivirus Plus gælder salgsfremmende sats kun, når du køber beskyttelse til tre enheder.

Det er dog kun $ 5 og tjener let det brød. Internet Security tilføjer funktioner som forældrekontrol, webcam-beskyttelse og WiFi-sikkerhedsrådgiveren. Det inkluderer også Safe Files, som tilføjer et andet lag af ransomware-beskyttelse.

Den mest attraktive plan er Total Security, ikke kun for dens evne til at beskytte flere operativsystemer, men også for dens fremragende salgsfremmende priser. Det kan beskytte fem eller 10 enheder i op til tre år ad gangen. Uanset hvor mange enheder du bruger, eller i hvor mange år, får du en nedsat startpris.

Funktioner som forældrekontrol ser mere attraktive ud i sammenhæng med en plan med flere enheder. Hvis du beskytter 10 enheder, er det sandsynligvis, at disse enheder spænder over mindst to forskellige operativsystemer, og Total Security giver dig magten til at beskytte og overvåge alt.

Salgsfremmende priser er fremragende overalt. Fornyelsessatserne er heller ikke dårlige på niveau med andre antivirus på markedet. Bitdefenders support til flere enheder og en lang liste med funktioner gør det til en fremragende værdi, selv ved fornyelse.

Avast

Avast kan beskytte de samme operativsystemer som Bitdefender, men ikke på en enkelt plan. Der er en adskillelse mellem funktioner og understøttede operativsystemer, som betyder, at du vil bruge mere på funktioner, som Bitdefender inkluderer gratis.

Alle Avast-planer, med undtagelse af Ultimate, kan beskytte en til 10 pc’er, men der er ingen multi-enhedsplan tilgængelig. Du skal købe beskyttelse til Android separat, hvis du vil beskytte din mobile enhed. Mens du kan installere VPN og password manager på iOS-enheder, er der ingen iOS-antivirus (hvilket er grunden til, at det ikke har lavet vores liste til den bedste antivirus til Mac).

Avast tilbyder gratis planer for macOS og Android, som kan simulere en plan med flere enheder. Ligesom Avast Free på Windows er der konstant anmodning om at opgradere. Det er også svært at retfærdiggøre en simulering, når Bitdefender tilbyder ægte multi-enhedsbeskyttelse.

Vores yndlingsplan, Ultimate, kan også kun sikre en enkelt enhed. Mens alle andre planer kan understøtte en, tre, fem eller 10 maskiner, kan Ultimate kun understøtte en. Ultimate er bare Avast Premier med ekstramateriale, så dens manglende evne til at beskytte flere maskiner giver ikke mening.

Alle priser er også for en enkelt enhed. Internetsikkerhed kræver for eksempel over $ 100 ud over basisprisen for at beskytte 10 enheder. I modsætning til andre planer med flere enheder stiger prisen pr. Enhed faktisk, når du tilføjer mere til din plan.

Hvis du kun er en Windows-bruger, er priserne ikke forfærdelige. Prisfastsættelsen er beskeden for en enkelt enhed, og der er en imponerende liste over funktioner. Ethvert andet scenario får Avasts forretningsmodel til at se dum ud sammenlignet med Bitdefender.

Runde to tanker

Avasts begrænsede rækkevidde og a la carte forretningsmodel fungerer muligvis for dig. Behovet for beskyttelse på mobile enheder under en enkelt plan kan imidlertid ikke ignoreres. Bitdefender har en mere logisk antivirus-opstilling, der appellerer til en bredere vifte af brugere.

Runde: Prissætningspunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Avast Pro-logo

3

Brugervenligheden

Antivirus er mere komplekst, end de plejede at være, så det er vigtigt at give mening om alle funktionerne. Vi vil se på de grænseflader, Bitdefender og Avast tilbyder, samt sikkerhedsindstillinger, f.eks. Scanningstilstande.

Bitdefender

Bitdefender er meget nem at bruge, stort set på grund af dens “hurtige handlinger” -funktion og ydeevne profiler. Den har også en god mængde kraft, som heldigvis ikke kommer i vejen for brugervenlighed.

Installation tager dog et stykke tid. Bitdefenders eksekverbare størrelse er en halv gigabyte i størrelse, og det tog os over 10 minutter at installere under test. Det er antitesen til Webrots effektive installation (læs vores Webroot SecureAnywhere-gennemgang).

Når installationen er færdig, ser tingene op. Bitdefenders bedste funktion er “hurtige handlinger.” UIs hovedskærm har fem fliser, som du tilpasser med forskellige funktioner for let adgang. Hvis du bruger den gratis prøveperiode, tildeles en af ​​fliserne til en reklame, der skal opgraderes.

Bitdefender-interface

Vores konfiguration brugte de andre fire fliser til hurtig scanning, VPN, fuld systemscanning og SafePay, en sikker banktilstand.

Hurtige handlinger fungerer så godt, fordi de giver dig mulighed for at udføre handlinger fra hovedskærmen i UI. Du behøver ikke gå ind på indstillinger for at køre en scanning, f.eks. Alt, hvad du ønsker, er der, når du åbner applikationen.

Ovenfor dine handlinger finder du Bitdefender Autopilot. Autopilot er et sikkerhedsanbefalingssystem, der bruger det, der findes på din maskine til at genkende potentielle sårbarheder. Det vil også give dig den rigtige handling, du skal tage for at løse disse sårbarheder.

Bitdefender inkluderer ydelsesprofiler, der kan optimere systempåvirkningen ved at bruge en antivirus. Profiler fokuserer ressourcer på nogle områder, mens de undertrykkes dem i andre, afhængigt af hvad du laver. For eksempel øger “arbejds” -profilen e-mail-beskyttelse, og “film” -profilen undertrykker underretninger.

Bitdefender-Profil-indstillinger

Hvis din plan understøtter mere end en enhed, vil Bitdefender Central være nyttig. Det er en webbaseret interface til overvågning af alle de enheder, du har adgang til på enhver maskine. Central viser dig den samlede beskyttelse såvel som enhver anmeldelse for hver af dine enheder.

Bitdefender-Central-interface

Bitdefenders interface er let at bruge ud af boksen, men oplevelsen forbedres med hurtige handlinger og profiler. Der er også meget magt til at pakke ud. Vi kunne ikke tænke på en bedre måde at bruge en antivirus.

Avast

I modsætning til tidligere runder lægger Avast en god kamp her. Mens den mangler hurtige handlinger og profiler, har den stadig en af ​​de bedste tilgængelige antivirusgrænseflader. Men hvis du bruger en billig eller gratis plan, har klienten alt for mange opfordringsopfordringer.

Avast gråer nogle funktioner i brugergrænsefladen ud og viser en lås ved siden af ​​dem. Dette er låste funktioner, der ikke er inkluderet i din plan. I lighed med Bitdefenders opfordring til at opgradere, har vi ikke noget imod de låste funktioner, der vises i brugergrænsefladen som en subtil skub til opgradering..

Avast Pro-navigation

Ikke alle funktioner er sådan. Nogle, såsom VPN, dukker op, som enhver anden funktion ville gøre. Efter at have klikket på den, er du dog bragt til en kasseside for at købe den. Denne baghåndsannoncering slukker os for Avasts interface.

At fungere som om en funktion er inkluderet, når den ikke er, er ikke kun ubehageligt, men forvirrende.

Så længe du lærer, hvad der er og ikke er inkluderet, er grænsefladen ikke dårlig. Avast inkluderer fire scanningstilstande. Du har målrettede, fulde og boot-scanninger såvel som Smart-scanninger, som er vores favorit. Smart Scans kører et normalt antivirusfeje, men tjek også for netværkstrusler, mistænkelige browserudvidelser, sårbar software og ydelsesproblemer.

Avast Pro-scanningstilstande

Hvis du har Avast Ultimate, kan du løse alle disse problemer. Hvis ikke, er der endnu mere opfordring til at opgradere. Du kan løse nogle, men ting som præstationsproblemer vil fortsat irritere dig.

Alle planer leveres dog med Avast Secure Browser, som også fås gratis separat. Secure Browser er en Chromium-baseret browser, der har udvidelser såsom adblock og real-time overvågning indbygget. Det er et velkendt layout, men mangler Google-integration af Chrome.

Avast Pro Secure Browser

Det er en skam, at Avast bombarderer brugere med reklamer. Grænsefladen er fremragende med et logisk layout og masser af energi. Imidlertid får den konstante anvendelse af backhanded reklamepraksis den til at miste sin glans.

Runde tre tanker

Avast har en fantastisk grænseflade, og hvis du kan håndtere reklamerne, er det en værdig konkurrent til Bitdefender. Bitdefender har dog ikke kun færre annoncer, men også funktioner som hurtige handlinger og præstationsprofiler, der generelt gør det til en mere attraktiv mulighed.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Avast Pro-logo

4

Beskyttelse

Det vigtigste aspekt af en antivirus er, hvor sikkert det holder dig. Vi vil sammenligne de seneste resultater fra AV-Test, AV-Comparatives og MRG-Effitas for at se, om Bitdefender eller Avast er mere sikre. Vi vil også se på ydelsesnumre for at måle, hvor systemtænder begge er.

Bitdefender

Bitdefender har nogle af de mest imponerende resultater, vi har set fra enhver antivirus. Det var vores første valg til den mest sikre antivirus. Det har også et let tryk på systemressourcerne, skønt de er tungere end nogle andre udbydere. Alligevel omgå tilføjelsen af ​​ydelsesprofiler og hardwareoptimering dette problem.

AV-Test tildelte den en perfekt score i sin test i august 2018. Bitdefender var 100 procent effektiv mod udbredt malware og nul-dages malware. AV-test bruges bare genert for 20.000 prøver i alt. Industriens gennemsnit for denne tidsramme var 100 procent, så i lyset af at Bitdefender ser mindre imponerende ud.

Bitdefender-Blokeret-website

Bitdefenders fejlfri beskyttelsesresultater er dog reglen, dog ikke undtagelsen. I april, da branchens gennemsnit var 99,5 procent, fandt AV-test det stadig 100 procent effektivt mod udbredt malware og nul-dages malware.

Resultaterne er ikke gode. Mens AV-test tildelte Bitdefender en perfekt score i ydelse, spiser den flere systemressourcer end den gennemsnitlige antivirus. Bitdefender bremsede maskinen med 25 procent, mens den lancerede populære websteder, en test, hvor industriens gennemsnit kun var 15 procent.

Bitdefender er dog på niveau eller bedre i alle andre performancekategorier.

AV-sammenligninger fandt lignende resultater. I løbet af testen i august 2018 blokerede Bitdefender 100 procent af truslerne uden falske positiver. Ud af de 17 andre testede udbydere var Kaspersky den eneste anden antivirus, der prale af disse resultater.

De seneste præstationsdata fra AV-Comparatives er fra april 2018. Bitdefender blev tildelt en avanceret + bedømmelse, den højest mulige niveau, for ydeevne. Det har opretholdt denne bedømmelse siden oktober 2012, da den modtog den avancerede bedømmelse.

MRG-Effitas tildelte det en niveau 2-certificering i sin fulde spektrumanalyse i 2. kvartal 2018. Denne certificering betyder, at den blokerede for 98 procent af malware på tværs af alle test. Ser gennem resultaterne, havde Bitdefender perfekte scoringer er alle kategorier undtagen blokering af adware, hvor det gik glip af fem af de 20 anvendte prøver.

I Q1 2018-testen tildelte MRG-Effitas den dog en niveau 1-certificering, hvilket betyder, at den blokerede alle trusler øjeblikkeligt eller via adfærdsovervågning.

Avast

Ikke overraskende fandt AV-test også Avast 100 procent effektiv mod nul-dages og udbredt malware i august 2018, da branchens gennemsnit var 100 procent i løbet af denne tid. I en måned tilbage til juli fandt AV-test, at den kun var 99,2 procent effektiv mod nul-dages malware og 99,9 procent mod udbredt malware.

Resultaterne i april er værre. Avast opretholdt 99,9 procent beskyttelse mod kendt malware, men faldt til 98,9 procent mod nul-dages angreb.

Avast Pro-trussel opdaget

Det har også mindre end ideelle ydelsesresultater. Mens Bitdefender også kæmpede ved lanceringen af ​​populære websteder, fandt AV-Test Avast fire procent langsommere, mens han udførte den samme opgave. Det var også langsommere, når du kopierede filer, men med en mindre margin.

AV-sammenligninger fandt gode resultater, men ikke på niveau med Bitdefender. Under testningen af ​​193 stykker levende malware i august 2018 var Avast 99,5 procent effektiv. Det havde tre falske positiver – det samme som AVG (som bruger den samme sikkerhedsinfrastruktur, som du kan læse om i vores AVG-gennemgang).

Ydelsesresultater fra AV-sammenligninger er dog fremragende. Den seneste test i april 2018 tildelte den tre ud af tre stjerner og en avanceret + bedømmelse. Det har opretholdt denne bedømmelse, siden AV-Comparatives har testet produktet minus en lille blip i oktober 2014, hvor det faldt til en avanceret bedømmelse.

MRG-Effitas gav den en niveau 1-certificering i sin komplette frekvensanalyse i 2. kvartal 2018, hvilket betyder, at Avast blokerede alle trusler øjeblikkeligt eller via adfærdsbeskyttelse. Under samme test blev ESET Internet Security også tildelt en niveau 1-certificering (læs vores ESET NOD32-gennemgang).

Bitdefender og Avast skifter positioner i Q1-testen, men Bitdefender springer fra niveau 2 til niveau 1, og Avast falder i den modsatte retning. Det sluttede sig til Panda Internet Security i det andet lag (læs vores Panda Security-gennemgang).

Runde fire tanker

Afhængigt af det laboratorium, du refererer til, er Bitdefender og Avast tæt på beskyttelsesresultater. Resultaterne fra AV-test viser en blødhed mod nul-dages malware ved Avast’s ende, hvilket er en vigtig faktor at overveje.

Det skal bemærkes, at AV-test vurderede Avast Free, mens den testede en betalt version af Bitdefender. Teoretisk set skal den gratis version af Avast give dig den samme beskyttelse, i det mindste mod malware. Selvom vi har vores forbehold over for legitimiteten af ​​dette, bliver vi nødt til at overholde den logik for denne runde og tildele den til Bitdefender.

Runde: Beskyttelsespunkt for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Avast Pro-logo

5

Support

Support er ikke så stor bekymring som beskyttelse, da en antivirus er beregnet til at leve på din maskine som en tavs forsvarer. Ikke desto mindre, når sikkerhedspakkerne bliver mere komplekse, er der behov for et solidt supportsystem.

Bitdefender

Bitdefender har nogle af de bedste support, vi har set fra en antivirus. Der er kontaktmuligheder over live chat, e-mail og telefon, samt en dyb vidensbase, how-to-videoer og community-forum.

Vidensbasen opdelt mellem hjemmeprodukter og forretningsprodukter og derefter videre af de enkelte produkter i disse intervaller. Bitdefender vedligeholder artikler helt tilbage til 2015, så du kan finde support på daterede software-stykker.

Bitdefender-Vidensdatabase

De fleste artikler har detaljeret instruktion og skærmbilleder, men nogle har en ledsagende videotutorial. Emnerne er basale, såsom installation af Bitdefender eller omgå Central, men de er stadig en dejlig tilføjelse.

Direkte støtte er også fremragende. Bitdefender svarede på vores e-mail-forespørgsel på mindre end seks timer. Hvis du har brug for mere øjeblikkelig support, kan du ringe til Bitdefender døgnet rundt. 24/7 telefonstøtte tilbydes i 16 lande, og hvis du falder uden for disse placeringer, kan du bruge den verdensomspændende engelske supportlinje.

Live chat er AI-kontrolleret, hvilket betyder, at den vil forsøge at besvare dit spørgsmål ved at pege på artikler i vidensbasen. Det er dog valgfrit. Når som helst under chatten kan du anmode om at blive overført til en live agent.

Avast

Avast har middelmådig støtte. Fokus er på DIY-muligheder med et forvirrende og restriktivt kontaktsystem. Videnbasen er dog stærk, og foraene er aktive, selvom de er dateret.

Videnbasen er opdelt efter produkt, der hver tilbyder omkring 20 poster. Der er så få, fordi Avast dækker meget jord i hver artikel. Et enkelt emne kommer ind på detaljerne i forskellige operativsystemer, for eksempel hvert afsnit inklusive trinvis vejledning og skærmbilleder.

Avast vidensbase

Fora er aktive, men dateret. Designet er velkendt og dækker ethvert produkt, som Avast tilbyder. Der er over en million aktive brugere, hvilket gør dette til en grim, men uvurderlig supportressource.

Kontaktmuligheder mangler hårdt. Telefonstøtte er tilgængelig til alle spørgsmål før salg, men fakturering og teknisk support er reserveret til e-mail. Avast Free-brugere har ikke adgang til nogen form for kontakt.

Kontaktbegrænsningerne ligner en pengeudbytte for Avast Total Care, en supporttjeneste, der vil give dig $ 199 årligt. En Avast-agent får fjernadgang til din maskine, fejer den for problemer og forsøger at implementere løsninger. På næsten fire gange prisen for en grundlæggende plan synes det ikke værd at det.

Fem runde tanker

Bitdefenders supportsystem er fremragende, mens Avast’s i bedste fald er anstændigt. Det største træk mod Avast er dens fremragende vidensbase, men Bitdefender mangler ikke denne afdeling. Høj oven på, at en overflod af kontaktmuligheder og et moderne forum, vinderen af ​​denne runde er klar.

Runde: Support Point for Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus Logo
Avast Pro-logo

6

Afsluttende tanker

Bitdefender gjorde let arbejde med Avast og hævdede en sejr i hver runde. Det er vores første valg inden for antivirussoftware, ikke kun mod Avast, men imod resten af ​​antivirusfeltet. Det dækker alle de baser, en antivirus skal, samtidig med at det opretholder et rimeligt prispoint.

Vinder: Bitdefender

Det betyder ikke, at Avast mangler fortjeneste. Mens distributionen af ​​produkter ser ud til at være sultne penge, er den gratis plan meget generøs. Hvis du leder efter en gratis antivirus, er Avast et af de bedste tilgængelige valg.

Kan du lide Avast eller Bitdefender mere? Fortæl os det i kommentarerne og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map