BigMIND Business Review – Feature-Rich Backup – Opdateret 2020

BigMIND Business Review

BigMIND Business, der stammer fra Zoolz-stalden, er en funktionsrig og overkommelig backup-løsning til virksomheder. Det har flere klokker og fløjter end de fleste af sine konkurrenter, selvom det også er kendt for hvad det mangler. Læs vores fulde BigMIND Business anmeldelse for detaljerne.


forretnings backup

Velkommen til vores BigMIND Business anmeldelse. Du kender måske BigMIND Home, et andet produkt fra Zoolz, vi har gennemgået, at det, som navnet siger, er et produkt til hjemmebrugere. Hvis du er sådan en bruger, og du er her ved en fejl, skal du læse vores BigMIND Home-anmeldelse.

Hvis du er på det rigtige sted, men er spændt i tid, er det her kort. BigMIND Business er rig med funktioner, herunder AI-fotoanalyse, deling og fillagring. Derudover inkluderer dens backupfunktioner hybrid backup, ubegrænset sikkerhedskopi af eksterne enheder og mobil backup samt sikkerhedskopi fra cloud-lagringstjenester, Facebook og Instagram, blandt andre.

Et sådant sæt funktioner, som du måske har gætt, kommer ikke uden det er den sædvanlige partner: en højere pris. BigMIND Business er ikke så billig og tilbyder ikke meget lagerplads. Derudover har den ikke telefon- og chat support. Den eneste supportkanal er e-mail, og det tager et stykke tid at få et svar. Der er heller ingen kontinuerlig sikkerhedskopi, som er mildest talt en nyttig funktion.

Du behøver ikke vente længe på din første sikkerhedskopi – eller i det mindste ikke så længe som du gør med nogle andre tjenester – fordi BigMIND Home’s overførsler er hurtige. Det er takket være det globale Amazon-netværk, det bruger: AWS.

Hvis disse ulemper ikke sætter en dybde i din interesse i BigMIND Business, skal du holde dig med os, når vi går nærmere ind på nedenfor. Ellers kan du konsultere vores bedste backup-forretning for alternativer.

Styrker & Svagheder

Alternativer til BigMIND Business

Funktioner

BigMIND Business har et rigt sæt funktioner. Det er interessant, fordi det i modsætning til de fleste backup-tjenester deler nogle af disse funktioner med de bedste cloud-lagringstjenester. Før vi kommer til dem, skal vi dog kigge på standard-backupfunktionerne.

BigMIND Business Standard-funktioner

Disse funktioner hjælper dig med at gendanne dine vigtige forretningsfiler i tilfælde af, at en af ​​dine computere fungerer korrekt (se vores artikel om, hvor lang tid din harddisk vil vare til et estimat), bliver beskadiget eller nogen stjæler det.

BigMIND Business kan sikkerhedskopiere data fra dine Windows- og Mac-baserede computere, Microsoft SQL-databaser og Windows-servere. Med et enkelt BigMIND Business-abonnement kan du sikkerhedskopiere ubegrænsede computere, men antallet af servere, du kan sikkerhedskopiere, afhænger af dit abonnementsplan. Mere om det i næste afsnit.

Når det er sagt, vil vi gerne se support til Linux-servere og computere. Support mangler også andre databaser, Hyper-V og VMware. Acronis Backup understøtter alle disse, så hvis du ønsker det, skal du læse vores Acronis Backup-gennemgang. Ellers, hvis du ønsker Linux-support, skal du læse vores bedste online sikkerhedskopi til Linux (det handler dog om hjemme-løsninger).

Ovenpå computerens sikkerhedskopi kan du sikkerhedskopiere så mange eksterne harddiske og NAS-lagerenheder, som du vil (læs vores NAS-guide for at lære mere). Faktisk har BigMINDs hjemmeversion gjort vores bedste online backup til NAS-roundup. Med BigMIND Business kan du også tage backup af din Android- og iOS-smartphone og tablet-enhed.

BigMIND giver dig også mulighed for at udføre hybrid backup ved hjælp af sin Hybrid + teknologi. Det giver dig mulighed for at gemme en kopi af dine data på et lokalt drev ud over skyen. Hvis du vælger at gøre det, vil du nyde et andet beskyttelseslag. Det hjælper dig også hurtigt med at gendanne filer, fordi det er hurtigere at gendanne fra en lokal enhed.

Med hybrid backup implementerer du også 3-2-1 backup-reglen. Du kan læse mere om upsides af hybrid backup, og hvordan du indstiller det i vores hybrid backup til SMBs guide.

bigmind-business-feat-tilbageholdelse

Andre standard backup-funktioner inkluderer en backup-planlægning, ubegrænset versionering, ubestemt opbevaring af slettede filer, rollebaseret administration og rapporter. Kontinuerlig sikkerhedskopi er dog ikke tilgængelig. Vi vil tale mere om disse funktioner nedenfor i kategorierne “brugervenlighed” og “sikkerhedskopiering og gendannelse”.

BigMIND Business-specialfunktioner

bigmind-business-feat-tjenester

Hvis du bruger cloud-storage-tjenester, har BigMIND Business også dækket det. Du kan sikkerhedskopiere data fra lagringstjenester – som Dropbox, Google Drive, One Drive og Box – til din BigMIND-konto. De første tre er kendte navne i skylagringsindustrien, men hvis du ikke er bekendt med den sidste service, skal du læse vores boksanmeldelse for at lære mere.

For alternative tjenester, der har denne funktion, skal du læse vores bedste sammenligning af cloud-to-cloud-managementtjenester.

Hvis din virksomhed har en mediekampagne, der involverer Facebook og Instagram, kan du også forbinde BigMIND til disse konti for at gemme dine personlige fotos og videoer.

bigmind-business-feat-deling

BigMIND Business giver dig også mulighed for at dele uploadede filer med dine medarbejdere og indstille bestemte indholdskontrolindstillinger. Det kan du gøre ved at sende et link via e-mail eller generere det, så du kan kopiere og indsætte det.

I begge metoder kan du aktivere adgangskodebeskyttelse, downloade underretninger, få linket til at udløbe på en bestemt dato eller gøre det kun til visning. Det er et stærkt niveau af indholdsbeskyttelse, og et, der skammer visse dedikerede cloud-lagringstjenester til skamme. 

bigmind-business-feat-CloudDrive

På lignende måde giver BigMIND dig mulighed for at uploade filer ved hjælp af dens cloud-drev-funktion, men bemærk, at dens cloud-drev bruger din backup plads til at gemme filer.

Hvis du arbejder med fotos, har BigMIND flere funktioner, der vil gøre det arbejde lettere. BigMIND analyserer dine uploadede billeder og giver dig mulighed for at søge gennem dem baseret på kameratype, opløsning, placering, dato taget, dominerende farve og mere. Hvis det ikke er nok, kan du også tilføje dine egne datakoder til at organisere dine fotos.

På toppen af ​​det bruger BigMIND sin fotodetekteringsfunktion til at scanne dine billeder efter forskellige objekter, så du kan søge gennem dem ved hjælp af sætninger som “kop,” “ven” osv. Det gør det samme med ansigter, så du kan søge efter mennesker.

Hvis du har mange scannede dokumenter, som du har brug for at søge igennem, kan du bruge BigMINDs optiske tegngenkendelse eller OCR kort. OCR konverterer dokumenter til søgbare data og uddrager enhver tekst fra JPEG- og TIFF-billeder. Det giver dig mulighed for at søge efter filer efter indhold.

BigMIND mangler Linux-support og kontinuerlig sikkerhedskopi, og den kan ikke sikkerhedskopiere andre servere end Windows. At have disse funktioner er sandsynligvis mere vigtig for dig end BigMINDs ekstra funktioner. 

Bortset fra det har BigMIND et kraftfuldt sæt funktioner, der tilfredsstiller de fleste forretningsbrugere. Hvis du vil lære mere om sikkerhedskopiering af virksomheden, skal du læse vores bibliotek for forretningskopiering.

BigMIND Business Oversigt

BigMIND Business Logowww.zoolz.com

Start fra $ 1125 per måned for 100 GBAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Bare-metal gendannelse

Brugeradministration

Angiv brugerroller

Angiv forretningsregler for sikkerhedskopiering

Tilpasbar rapportering

Få adgang til brugerens sikkerhedskopi

Monitor tilsluttede enheder

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
15

Prisfastsættelse

Før du beslutter at abonnere på BigMIND Business for at beskytte din virksomhed, kan du bruge dens 15-dages gratis prøveversion til at se, om den garanterer afsked med dine penge. BigMIND Business tilbyder tre planer: Starter, Standard Premium og Smart Archive.

De første tre planer tilbyder varm skyopbevaring, mens de sidste kun tilbyder køleplads. Hvis du bruger varm opbevaring, starter din gendannelsesproces automatisk. Det er, hvad vi refererer til, når vi siger “cloud backup.” Kold opbevaring er på den anden side billigere og er velegnet til dataarkivering. Ulempen er, at det tager tre til 12 timer at starte din gendannelsesproces.

Starter-planen giver dig 250 GB sikkerhedskopi og giver dig mulighed for kun at sikkerhedskopiere en server og have 10 brugere. Det er $ 15 pr. Måned, men du kan vælge at betale pr. År for at få en rabat. Planen indeholder også bruger- og policyhåndteringsfunktioner sammen med grundlæggende revision (du kan se en forhåndsvisning af handlingerne fra de sidste 30 dage).

Standardplanen tilføjer ubegrænset netværk og eksterne drevs support til listen over funktioner. Desuden kan du tage backup af 250 GB data, beskytte 10 servere og have 100 brugere. For at nyde det, bliver du nødt til at skaffe $ 39 pr. Måned.

Premium-planen øger ikke din backup plads, men den hæver det maksimale antal servere til 50 og antallet af brugere til 500. Du får også adgang til en komplet revision af din backup og eDiscovery, som giver dig mulighed for at søge i dine dokumenter efter ord og sætninger.

Standard- og Premium-planerne giver dig også mulighed for at øge din sikkerhedskopieringsplads, tilføje SQL-sikkerhedskopi og mobile enheder til sikkerhedskopiering. Du kan tilføje mere plads i trin på 100 GB, op til 10 TB. Med standardplanen er prisen $ 8 pr. Inkrement, mens Premium-planen koster $ 10.

Begge planer giver dig også mulighed for at tilføje op til 100 Microsoft SQL-servere til $ 10 pr. Server og op til 1.000 mobile enheder til $ 1 pr. Enhed.

Den sidste plan, Smart Archive, understøtter det samme antal servere og brugere, men giver 1 TB koldt lager. Som nævnt er kold opbevaring langsom og fungerer bedst til arkivering af filer, som du ikke har brug for at gendanne ofte. Denne plan sætter dig tilbage $ 40 pr. Måned. Hvis du har brug for mere plads til dig, kan du tilføje 1 TB for $ 40 pr. Måned op til 10 TB.

BigMIND tilbyder en masse funktioner, men det gør det til en af ​​de dyrere forretningsløsninger på markedet. Derudover tilbyder det ikke meget sikkerhedskopieringsplads, hvad med at give ubegrænset sikkerhedskopi. 

Hvis du ønsker det, skal du henvende dig til CrashPlan for Small Business eller Backblaze for Business. CrashPlan opkræver $ 10 per computer per måned, mens Backblaze opkræver $ 6 per computer per måned. Du kan læse mere om deres tilbud i vores CrashPlan for Small Business-gennemgang og Backblaze for Business-gennemgang.

Hvis du ikke har brug for ubegrænset sikkerhedskopi, og du leder efter en løsning, der ligner BigMIND, skal du overveje IDrive for Business. At få 2,5 TB med BigMIND Business vil sætte dig tilbage $ 2.039,90 per år, mens den samme mængde backup-plads med IDrive for Business koster dig $ 599,62 pr. År. Hvis du gerne vil lære mere om IDrive, skal du læse vores anmeldelse af IDrive for Business.

Samlet set er BiGMIND Business ‘værdi ikke stor, når du kun tager højde for den sikkerhedskopierede plads, du får. Afhængigt af dine behov kan BigMINDs ekstra funktioner muligvis gøre priserne mere velsmagende, men det afhænger af, om du har brug for disse funktioner.

Brugervenlighed

bigmind-business-desktop-klient

BigMINDs desktopklient fungerer på Windows og Mac. Dets hovedvindue viser din backup-status, tidspunktet for den sidste sikkerhedskopi, tid indtil den næste sikkerhedskopi, og hvor meget backup plads der er i brug. De fremtrædende knapper i bunden giver dig mulighed for at vælge data til sikkerhedskopi, justere indstillingerne og starte gendannelsesprocessen. Generelt er det let og enkelt at bruge.

Du kan også starte backup eller gendanne fra menuknappen i øverste venstre hjørne. Det giver dig også mulighed for at søge gennem dine filer eller starte BigMIND Business-webklient.

bigmind-business-web-klient

Dets hovedvisning er dashboardet, og ligner desktop-klienten viser det alle relevante oplysninger, du har brug for for at få et overblik over hele din virksomheds sikkerhedskopi. 

Øverst i vinduet viser status for dine tilsluttede enheder. Nedenfor har du forskellige ruder, der viser, hvor meget lager du har brugt, din sikkerhedskopi og gendannelse af trafik, en klientlokalisering og en aktivitetsstrøm.

Plus, søgefeltet øverst giver dig mulighed for at finde dine filer ved at specificere et filnavn og en kategori, filstørrelse og dato.

bigmind-business-opdage

Du kan også bruge funktionen “opdag” fra venstre menu til at gennemse dine filer efter kategori eller enhed. Den samme menu giver dig mulighed for at administrere dine brugere og servere, ændre politikker, justere indstillinger, generere rapporter og revidere din sikkerhedskopi.

bigmind-business-brugere-servere

Du kan invitere brugere via e-mail, registrere dem selv eller invitere et stort antal brugere ved hjælp af en CSV-fil. Tilføjelse af servere er også enkelt: Du skal kun klikke på knappen “tilføj server” for at generere et servertoken, hvorefter du kan downloade BIGMind.

bigmind-business-politikker

Politikker giver dig mulighed for eksternt at vælge data til sikkerhedskopiering, administrere indstillinger og indstille privilegier for dine brugere. Du kan vælge, hvilke typer filer du vil tage backup af, aktivere hybrid backup, definere privilegier, oprette en tidsplan og mere. 

Auditsiden viser alle brugers handlinger, mens rapportsiden kan generere en række rapporter, herunder fakturering, brug af båndbredde, alarmer og mere.

Generelt er webklienten attraktiv og ligetil. Vi kan især lide, hvor tydelig og lokkende siden er for tilføjelse af brugere og servere. Med nogle andre tjenester kan det føles begrænset og ligne noget fra for 20 år siden.

Du kan også bruge den mobile klient til at uploade data, herunder opkaldslogger, kontakter, fotos, beskeder, videoer og andre filtyper. Ligesom desktop-klienten har den ikke kontinuerlig sikkerhedskopi, men du kan planlægge sikkerhedskopier, der skal køres, når den er tilsluttet WiFi, under opladning eller på et bestemt tidspunkt, dag eller batteriniveau.

Hvis du løber tør for plads, kan du desuden instruere appen til at rydde din telefon af videoer og billeder, du har sikkerhedskopieret.

Det eneste, vi har med det, er, hvordan du vælger data til sikkerhedskopi. Når du går ind i appen, ser du funktionen “opdag” men ingen knap, der tilføjer data til sikkerhedskopiering. I stedet skal du trykke på menuknappen i øverste venstre hjørne og indtaste “valg af data.” Det er ikke en big deal, men det forringer stadig brugeroplevelsen.

Oven på disse funktioner giver mobilappen dig også mulighed for at oprette forbindelse til sociale medie-apps, f.eks. Facebook og Instagram, og sikkerhedskopiere de data, du har om dem. Det kan også oprette forbindelse til cloud-lagringstjenester.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

bigmind-business-backup-data-vælg

BigMIND Business kræver, at du vælger filtyper eller specifikke filer og mapper, du ønsker at tage backup af. Førstnævnte kaldes “smart valg” og giver dig mulighed for at tagge kontordokumenter, økonomiske filer, dokumenter og mere. 

Den sidstnævnte metode kræver, at du går gennem dit filsystem og manuelt vælger filer og mapper. Vi kan godt lide, at der er to metoder, der tilføjer fleksibilitet.

Metoden til valg af datatype er praktisk, men bemærk, at den vælger hver fil af den valgte type. Det kan blive et problem, fordi BigMIND ikke giver ubegrænset sikkerhedskopieringsplads.

bigmind-business-backup-fil-filter

For at forhindre det kan du tilføje et filfilter. Det giver dig mulighed for kun at sikkerhedskopiere filer og mapper på en specificeret sti, inkludere eller ekskludere filer ved udvidelse eller udtryk og ekskludere filer, der er større end en bestemt størrelse eller ældre end en bestemt dato.

bigmind-business-backup-udelukke

Hvis det ikke skærer det, kan du tilføje en regel om automatisk udelukkelse. Når du er færdig med dit valg, kan du konfigurere din sikkerhedskopi til at køre i henhold til en tidsplan.

bigmind-business-backup-tidsplan

Som standard kører sikkerhedskopiering hver anden time. Du kan få det til at køre så ofte som hvert femte minut eller så sjældent som 24 timer. Hvis du vil være mere specifik, kan du indstille en tidsplan. Med det kan du angive, hvilke dage sikkerhedskopien vil være i stand til at køre sammen med dens start- og sluttider.

Der er ingen kontinuerlig sikkerhedskopi, og sikkerhedskopiering hvert femte minut er det tætteste du kommer på det. Det er en stor ulempe, fordi kontinuerlig sikkerhedskopiering starter backupprocessen, så snart du ændrer eller tilføjer nye filer til din backupplan. Når det er sagt, kan vi godt lide, hvor enkelt og nemt det er at opsætte din backup-plan.

For at starte gendannelsesprocessen skal du klikke på den store “gendannelse” -knap i hovedvinduet. Derefter dukker et nyt vindue op, som giver dig muligheden for at vælge, hvad du vil gendanne. Du kan endda gendanne fra en anden konto.

bigmind-business-gendannelse-start

Når du vælger dine filer og mapper, skal du alligevel trykke på knappen “næste”. I det næste vindue kan du justere gendannelsesindstillinger. Du kan gendanne filer til deres originale eller nye placering, aktivere multithreaded download for hurtigere gendannelse, angive en hybrid-plus placering, gendanne filer fra et datointerval og administrere indstillinger til at erstatte eksisterende filer. 

bigmind-business-gendannelse-optioner

Når du har ramt “næste”, starter backup-processen. Det er ligetil og har alle de nødvendige muligheder, så vi har ikke noget at gøre med det. Udover den nævnte mangel på kontinuerlig sikkerhedskopiering finder vi, at BigMIND Business er kompetent, når det kommer til sikkerhedskopiering og gendannelse af dine filer.

Hastighed

Indledende sikkerhedskopier kan tage lang tid. Hvor længe afhænger af faktorer som din afstand til BigMINDs servere, din båndbredde og din internetudbyder. Du ser muligvis på dage, uger eller mere af sikkerhedskopieringstid. Dette skulle dog ikke være tilfældet med BigMIND Business.

bigmind-bussiness-server-placeringer

Det skyldes, at BigMIND er afhængig af AWS Global Infrastructure, som har datacentre spredt over hele kloden. Takket være det burde den nærmeste server ikke være langt fra dig. Hvis du bor i Storbritannien eller Europa, placeres dine data i en af ​​de fem europæiske regioner. 

Det fungerer det samme for brugere fra Australien og New Zealand med regionen Asien og Stillehavet. I mellemtiden placeres dataene for globale og amerikanske klienter i en af ​​de syv regioner i Nordamerika. Det var her vores data blev placeret også. Når det er sagt, hvis du vil overføre dine data til en anden region, kan du kontakte BigMIND for at gøre det lettere. 

Vi testede, hvordan BigMIND’s overførsler fungerer ved at udføre sikkerhedskopiering og gendannelsestest ved hjælp af vores 1 GB lynlåsede testmappe. Vi kørte vores tests fra Moskva, Rusland, via et WiFi-netværk med en uploadhastighed på 36,99 Mbps og en downloadhastighed på 29,39 Mbps. Her er vores resultater:

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid00:08:2200:05:4800:07:05
Downloadtid00:15:4600:17:1200:16:29

Med vores båndbredde bør vi forvente at tage backup af en 1 GB-mappe på cirka tre minutter og 52 sekunder, mens vi skal gendanne den på omkring fire minutter og 52 sekunder. Det er teoretisk og uden ekstra omkostninger. 

Når det er sagt, har backupprocessen en omkostning med hensyn til kryptering og andre processer, som har en tendens til at bremse den. Når du tilføjer det faktum, at vores data var i USA, er resultaterne gode. 

Bemærk desuden, at BigMIND uploadede i sin “smarte” tilstand, hvor forbindelsen er afbalanceret for ikke at forstyrre dit arbejde. Du kan dog skifte tilstand til “turbo” for en hastighedsforøgelse. Du kan også aktivere multithreaded backup for yderligere at øge din hastighed.

Sikkerhedskopier efter de første vil også køre hurtigere takket være blokniveau-filkopieringsalgoritmen, der fremskynder dem ved kun at overføre de ændrede dele af filerne.

Det var til sikkerhedskopieringsprocessen. Imidlertid tog downloadprocessen fire gange så lang tid, som vi ville forvente, og det er uden processer, der kører under sikkerhedskopiering. Selv med det i tankerne er BigMIND dog meget hurtigere end, for eksempel, Carbonite Safe Backup Pro, hvilket tog mere end en time at downloade vores fil.

Sikkerhed

BigMIND Business bruger AES 256-bit kryptering og SSL-protokollen til at beskytte filer under transit. Du skal dog aktivere SSL selv, dog ved at gå til fanen “forbindelse” i indstillingerne og vælge afkrydsningsfeltet “brug SSL”. SSL – og godkendelse af BigMIND Home’s front-end-servere gennem offentlige certifikater – hjælper med at forhindre angreb mellem mennesker i midten.

Når dine filer når BigMINDs servere, krymper AES 256-bit kryptering dem. BigMIND Business administrerer din krypteringsnøgle som standard. Det betyder, at det potentielt kan dekryptere dine filer, hvis det vil. 

Desuden er der ingen måde at aktivere privat, ende-til-ende-kryptering, som giver dig mulighed for at administrere din krypteringsnøgle (lære mere om det i vores hvad der er nul-viden i cloud-forklaringen).

BigMIND Business gemmer alle dine filer på mange enheder på tværs af flere faciliteter for at sikre, at de er beskyttet mod hardwarefejl og er sikre mod enhver katastrofe. Det ligner en RAID-opsætning. Datacentre gennemgås mindst en gang om året for tilstrækkelig sikkerhedskontrol.

En anden nyttig funktion, som BigMIND Business leverer, er tofaktorautentisering. Den beskytter din konto ved at kræve en kode udover dine legitimationsoplysninger for at logge på. Det sikrer, at ondsindede personer, der formåede at stjæle din adgangskode, ikke vil kunne få adgang til din konto. 

For at bruge tofaktorautentisering skal du aktivere den fra kontoindstillingerne i BIGMind-klienten. Selv med tofaktorautentisering aktiveret anbefaler vi dog, at du opretter en stærk adgangskode for at undgå, at adgangskoden mislykkes.

Generelt kontrollerer BigMIND alle de sikkerhedsafkrydsningsfelter, vi har, så du kan være sikker på, at dine filer vil være sikre.

Privatliv

BigMIND Business leverer privat kryptering, men det sikrer kun privatlivets fred for de forretningsdata, du sikkerhedskopierer. Privatlivspolitikken håndterer de personlige data, du leverer til Genie9, moderselskabet til Zoolz.

Genie9s hovedkvarter er i London, England. Det Forenede Kongerige overholder stadig den almindelige databeskyttelsesforordning, der beskytter online datasikkerhed. Det er dog stadig op i luften, hvad virkningen af ​​Brexit vil være.

De britiske privatlivslovgivninger er stærkere end i USA, men BigMIND Home bruger AWS Global Infrastructure, som har mange af sine servere i USA. Det lægger dataene under amerikansk lovgivning, som ikke er blandt de bedste cloud-privacy-love, så vi tjekket fortrolighedspolitikken for noget mistænkeligt.

Hvad Genie9 indsamler

Registrering hos Genie9 kræver, at du giver oplysninger, der kan indeholde firmanavn, branche, antal ansatte, telefonnummer, din titel, by, stat, land, postnummer, et brugernavn og en bekræftet e-mail-adresse.

Overraskende giver du også filsystemoplysninger, herunder navnene på filer og mapper. Genie9 gemmer muligvis også din IP-adresse, når du sender disse oplysninger. Du kan også give virksomheden mulighed for at indsamle præferencer og demografiske oplysninger fra dig.

Sådan bruger Genie9 indsamlede data

I politikken hedder det, at de indsamlede oplysninger bruges til at køre og forbedre deres tjenester og yde support. Du kan også få reklamer for produkter, kampagner og begivenheder. Når det er sagt, vil Genie9 ikke give eller sælge brugernes personlige oplysninger til tredjepart.

Dog kan Genie9 muligvis give brugeres personlige oplysninger til tredjepart for at levere specifikke tjenester til brugeren. Tredjeparter bliver forpligtet til at respektere USA-EU Safe Harbor-principperne om privatliv eller attestere, at de følger beskyttelse af personlige oplysninger, der svarer til Genie9’s. 

Brugere kan fravælge at få deres personlige oplysninger overført til sådanne tredjeparter. Hvis du finder ud af, at du ikke er tilfreds med, hvordan Genie9 håndterer dine forretningsoplysninger, kan du kontakte firmaet for at fjerne dine oplysninger og annullere kontoen. Det kan du også gøre ved at logge ind på din konto.

En anden ting at bemærke er, at politikken siger Genie9 “vil ikke se de filer, du sikkerhedskopierer.” Metadata – såsom filtypenavne og -størrelser – er imidlertid synlige for teknisk support.

Samlet set fandt vi intet i den politik, der gav os pause. Det er godt, i betragtning af at du ikke har privat kryptering. Plus, Genie9 holder sig til GDPR. At et anstændigt sæt beskyttelsesmetoder til at beskytte dit privatliv, men det ville være meget bedre, hvis det inkluderede privat kryptering.

Support

bigmind-business-support

Den hurtigste måde at få teknisk support på er at gå ind i BigMINDs helpcenter, der har flere kategorier, der indeholder artikler med svar på de mest almindelige problemer. For at hjælpe dig med at finde det svar, du har brug for, kan du bruge søgefeltet. 

Selve artiklerne er godt skrevet og lette at følge takket være skærmbilleder og nummererede trin. Nogle har også videoer til at hjælpe dig med.

bigmind-business-zoolz-wiki

Hvis det ikke hjælper, kan du kontakte teknisk support via anmodningsformularen. En chat supportagent informerede os om, at teknisk support sigter mod at operere 20 timer om dagen, hver dag i ugen. Vi testede det ved at indsende et spørgsmål en fredag ​​formiddag og fik vores svar to dage senere. Ikke et godt resultat af nogen fantasi.

Bemærk, at den nævnte chatagent er en salgsrepræsentant, så du kan ikke stole på chat support til dine tekniske problemer. Desuden mangler telefonstøtte. Dette er store fejl, i betragtning af at begge former for support forventes for forretningsbrugere, der muligvis mister penge, hvis de ikke får rettet deres problemer til tiden.

Dommen

Uden tvivl er BigMIND Business en stærk service. Det har mange funktioner, herunder nogle, der ikke er standard til sikkerhedskopieringstjenester. Det inkluderer at kunne dele filer, gemme filer direkte i skyen, søge efter fotos efter forskellige kriterier og gøre brug af AI fotoanalyse. Desuden inkluderer dens standardfunktioner ubegrænsede eksterne enheder og hybrid backup.

Når det er sagt, inkluderer dens ulemper at betale mere for begrænset sikkerhedskopieringsplads, dets mangel på kontinuerlig sikkerhedskopi og dets begrænsede support. Hvis du tror, ​​at du ikke har problemer, eller at din brugssag er enkel, er begrænset support muligvis ikke en alvorlig ulempe. Hvis du dog fratager dig, skal du konsultere vores forretningsbackupanmeldelser for en alternativ service.

Hvad synes du om BigMIND Business? Har du brugt det og har noget at dele? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map