BackupVault-gennemgang – Opdateret 2020

BackupVault-gennemgang

BackupVault er en britisk-baseret business backup-løsning, der hovedsageligt er rettet mod servere, skønt der også tages hensyn til mindre enheder. Der er meget at lide her, men går glip af flere nøglefunktioner, som du kan læse i vores fulde BackupVault-gennemgang.


forretnings backup

BackupVault er en business-backup-løsning, der er beregnet til sikkerhedskopiering og styring af dine servere. Det understøtter mange forskellige servere, og det kan også sikkerhedskopiere almindelige computere – Windows, Mac og Linux – og NAS-enheder. BackupVault giver dig også mulighed for at tage backup af din lokale disk.  

Hvis du har brug for hurtig adgang til din sikkerhedskopi, kan du bruge BackupVault’s InstantData-funktion til at få adgang til den med det samme. Udover stærk backup- og gendannelsesfunktioner har BackupVault dygtig teknisk support, en robust privatlivspolitik og stærk sikkerhed, herunder privat kryptering.

Når det er sagt, er der ingen måde at tage backup af dine mobile eller eksterne drev på. Kontinuerlig sikkerhedskopi er heller ikke tilgængelig. Det er en af ​​BackupVault’s største ulemper ved siden af ​​dens prisplaner, som er en af ​​de dyreste på markedet. Der er heller ingen webklient. 

Hvis disse ulemper får dig til at ryste på hovedet, kan du drage fordel af at læse vores bedste online backup til små virksomheder.

Det er kernen i det for dem, der ikke har tid til at læse. Fortsæt dog med at læse, hvis du vil lære flere detaljer om BackupVault, da vi går ind i separate kategorier nedenfor. Hvis du dog ikke længere er interesseret i BackupVault, skal du læse vores online backup-anmeldelser for forretninger for alternative muligheder. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til BackupVault

Funktioner

BackupVault har forskellige backupfunktioner, men det mangler også nogle af hæfteklammerne. Når det er sagt, kan det hjælpe dig med at tage backup af forskellige enheder, der bruger forskellige operativsystemer. BackupVault fungerer på Windows, Mac og endda Linux. Der er også kommandolinjestøtte til Linux.

Kompatible enheder inkluderer dit skrivebord og den bærbare computer sammen med NAS-enheder. Hvis du ikke er bekendt med NAS, skal du læse vores forklaring på NAS. BackupVault kan også tage backup af følgende servere:

 • Windows Server 2008 til 2019
 • Linux-server
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server 
 • Microsoft SharePoint-server 
 • Hyper-V

Det kan også tage backup af MySQL- og PostgreSQL-databaser samt enhver anden database, der kan dumpes i en fil. Du kan også sikkerhedskopiere et ubegrænset antal computere og enheder.

Når det er sagt, kan BackupVault ikke sikkerhedskopiere din mobile enhed. Hvis du vil have det, skal du læse vores bedste online backup til mobil roundup. Der er heller ingen måde at sikkerhedskopiere dine eksterne drev på.

Selvom du ikke kan indstille et eksternt drev som din backupdestination, kan du bruge det som en sekundær destination udover skyen. Det samme gælder en lokal disk eller NAS-enhed. Dette hjælper dig med at udføre hybrid backup, hvilket er nyttigt, fordi du vil have dine data flere steder, og din gendannelsesproces vil være hurtigere, fordi du kan gendanne fra en lokal enhed. 

Du kan lære mere om fordelene ved hybrid backup og hvordan du indstiller det i vores hybrid backup til SMBs guide. Hybrid backup er nøglen, hvis du vil implementere 3-2-1 backup-reglen, og vi anbefaler, at du gør det. 

Hvis din virksomhed bruger populær regnskabssoftware, såsom Sage, Iris og QuickBooks, kan BackupVault også sikkerhedskopiere dem. Hvis du ikke er bekendt med regnskabssoftware, så tjek vores bedste guide til regnskabssoftware. Ellers kan du springe direkte til vores separate Sage-gennemgang og QuickBooks Online-gennemgangssider.

I modsætning til mange andre backup-løsninger til virksomheder, leverer BackupVault gendannelse og sikkerhedskopiering af hele systemet til en virtuel disk, der fungerer med Windows, der kører 10, Server 2008 R2, SBS 2011, 2012, 2016 og 2019. Support til Linux-systemgendannelse af hele systemet kommer tidligt næste år.

BackupVault’s versionering opbevarer filversioner fra de sidste 30 til 60 dages sikkerhedskopiering, afhængigt af hvilken dag i måneden det er. BackupVault udfører en “roll up” den første dag i hver måned, som konsoliderer filer, der er ældre end 31 dage, til den sidste version. BackupVault forklarer det med nyttige billeder i denne artikel.

At have versionering og opbevaring af slettet fil i 60 dage er en solid aftale, men nogle andre forretnings-backup-tjenester opbevarer et ubegrænset antal tidligere versioner og opbevarer filer på ubestemt tid. Hvis du har brug for det, skal du læse vores Zoolz Cloud Backup for Business-gennemgang.

Når det er sagt, hvad BackupVault kan gøre er at tilpasse en opbevaringspolitik, der er specifik for dine behov. For eksempel kan du vælge at have seks måneder, 12 måneder eller syv års opbevaring af data. Hvis du har brug for denne form for tilbageholdelse, opkræver BackupVault typisk 10 til 20 procent ekstra pr. Måned. Vi vil tale mere om BackupVults priser i det næste afsnit.

Andre nøgle BackupVault-funktioner inkluderer privat kryptering, backup-planlægning, inkrementel backup, blokering af filniveau på blokniveau til hurtig uploads, men ingen kontinuerlig sikkerhedskopi.

BackupVault-specialfunktioner

backupvault-remote-backup-plads

Hvis du ikke ønsker at vente på, at gendannelsen er afsluttet, kan du bruge den kraftfulde InstantData-funktion. Dens “permanent filgendannelse” giver dig mulighed for at starte gendannelsesprocessen og øjeblikkeligt få adgang til filer og mapper, du gendanner, mens gendannelsesprocessen fungerer i baggrunden.

Desuden giver InstantData’s “midlertidig filadgang” dig, ja, midlertidigt adgang til dine filer på et virtuelt drev, hvilket betyder, at du vil være i stand til at bruge dine filer uden at optage plads på din harddisk. Du kan også vælge, om du vil have InstantData til at montere drevet som en fast disk, flytbar disk eller netværksdrev. 

InstantData kan også udføre gendannelse af hele systemet og genopretning af bare metal, hvilket gendanner et fuldsystem til en fysisk maskine. InstantData fungerer endda med SQL og Exchange, så du behøver ikke vente på, at dataene gendannes, så brugerne får adgang til dem.

For at gøre det skal du starte “øjeblikkelig gendannelse” fra fanen “gendannelse” på skrivebordsklienten, eller du kan anmode om at bruge en administrationskonsol og starte InstantData fra den (mere om konsollen i afsnittet “brugervenlighed”) under). 

Hvis du går med administrationskonsollen, skal du downloade og køre InstantData-klienten. Ellers kan du blot køre InstantData-klienten fra BackupVault-klienten. Bemærk, at hvis du bruger det fra BackupVault-klienten, får du kun permanent filgendannelse og midlertidig filadgang, mens administrationskonsollen indeholder alle gendannelsesmetoder.

Vi kan godt lide at BackupVault kan tage backup af forskellige servere, computere og NAS-enheder. Når det er sagt, kan det ikke sikkerhedskopiere din mobile enhed eller eksterne drev. 

Der er heller ingen kontinuerlig sikkerhedskopi, hvilket er en stor miss, i betragtning af at det er den mest pålidelige metode til at holde dine filer sikkerhedskopieret. En repræsentant informerede os om, at der dog skal frigives kontinuerlig sikkerhedskopi i starten af ​​næste år.

Hvis du er ivrig efter at lære mere om business backup, kan du læse flere artikler fra vores business backup bibliotek.

BackupVault Oversigt

BackupVault-logowww.backupvault.co.uk

Start fra $ 2500 per måned for 25 GBAAlle planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Bare-metal gendannelse

Brugeradministration

Angiv brugerroller

Angiv forretningsregler for sikkerhedskopiering

Tilpasbar rapportering

Få adgang til brugerens sikkerhedskopi

Monitor tilsluttede enheder

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
14

Prisfastsættelse

BackupVault tilbyder en 14-dages gratis prøveversion, som du kan bruge til at teste den ud, før du beslutter at abonnere. Abonnement er noget anderledes end med andre sikkerhedskopitjenester. BackupVault debiterer dig baseret på den mængde sikkerhedskopieringsplads, du bruger, så du bliver nødt til at kontakte BackupVault for at få et skøn. Vi gjorde dette og fik de generelle skøn nedenfor:

Som du kan se, falder prisen pr. Gigabyte, når dine behov stiger. Du kan øge eller mindske i 100 GB beløb for $ 44 pr. Måned. For de mindre størrelser kan du dog gå med trin på 50 GB. For eksempel kan du øge med 150 GB for $ 66 (150 ganget med $ 0,44) eller 300 GB for $ 111 (300 ganget med $ 0,37).

Der er også en skjult fordel: Disse priser inkluderer en gratis backup-og-gendannelsestjeneste med bud. Du bliver kun debiteret, hvis du ikke returnerer det USB-drev, som BackupVault sender til dig.

Hvis de månedlige priser faktisk var dens årlige priser, ville BackupVault være en konkurrencedygtig service som f.eks. IDrive for Business. Ved at oplade på denne måde kommer BackupVault imidlertid ikke engang tæt på. For eksempel vil 500 GB med IDrive koste dig kun $ 149.62 pr. År, mens BackupVault vil sætte dig tilbage med hele $ 1.500 pr. År.

For mere information om IDrive for Business, kan du læse vores IDrive for Business-gennemgang. Hvis du vil have en endnu billigere service, og du har brug for at beskytte kun et par computere, kan du overveje at bruge Backblaze for Business, som kun er $ 6 pr. Måned pr. Computer og giver dig mulighed for at nyde ubegrænset sikkerhedskopieringsplads. Du kan lære hvad andet Backblaze tilbyder i vores Backblaze for Business-gennemgang.

Brugervenlighed

Som vi nævnte, fungerer BackupVault’s desktopklient på Windows, Mac og Linux. Det er dejligt at se Linux-support, da mange backup-tjenester udelader det. Der er et par forskellige versioner, du kan installere, men vi brugte Enterprise Server Edition til Windows.

BackupVault ekstern sikkerhedskopi

Klienten er opdelt i to dele: midterste rude og den øverste del med kontrolknapperne. Knapperne øverst giver dig mulighed for at starte backup eller gendanne, kontrollere din backup-størrelse, få vist indstillingsmenuen, få adgang til planlæggeren og udføre arkivering.

Standardfanen i centerruden er “valg af sikkerhedskopi”, og det giver dig mulighed for hurtigt at konfigurere din sikkerhedskopi. En stor, rød knap øverst på fanen giver dig mulighed for at starte backup af hele systemet. Hvis du ikke har brug for det, kan du vælge filer eller mapper. 

Når det er sagt, er det ikke umiddelbart klart, at du bliver nødt til at klikke på det hvide, åbne mappeikon for at markere det til sikkerhedskopi. Filer har et afkrydsningsfelt ved siden af ​​dem, så der er ingen forvirring der. Hvis du vil ekskludere en bestemt fil eller mappe, kan du gøre det ved at højreklikke på den og vælge “ekskluder”.

Udover filer og mapper kan du vælge at tage backup af en netværksenhed eller hele din systemtilstand. De andre faner “gendannelse” og “logfiler” giver dig mulighed for at gendanne din sikkerhedskopi og se dine logfiler.

Desktop-klienten viser ikke nogen større forhindringer, og det giver dig mulighed for at udføre en sikkerhedskopi af hele systemet med et enkelt klik.

Hvis du har brug for at administrere din sikkerhedskopi fra en anden computer, kan du ikke bruge en webklient, fordi den ikke er tilgængelig. Ikke alligevel endnu, som en BackupVault-repræsentant informerede os om, at det skulle komme ud i begyndelsen af ​​2020.

backup-hvælving-management-konsol

Når det er sagt, har BackupVault en administrationskonsol, som du kan bruge til at overvåge og administrere din sikkerhedskopi, selvom du har en enkelt computer. Det har to synspunkter: kontoadministration og rapporter. Visningen “rapporter” giver dig mulighed for at generere forskellige rapporter, såsom backup, revision, JSON og mere.

Visningen “kontoadministration” giver dig en oversigt over dine grupper af computere. Du kan indtaste en bestemt gruppe og eksternt oprette forbindelse til en bestemt computer fra gruppen. Hvis du gør det, vil desktop-klienten starte og vise dig status for den computer. Derfra kan du starte backup- og gendannelsesprocesserne, hvis du ønsker det.

Konsollen har mange forskellige indstillinger, men de er alle samlet på en logisk måde, og du skal ikke have problemer med at navigere efter den efter en kort indlæringskurve.

backup-hvælving-mobil-klient

Som vi sagde, kan den mobile klient ikke sikkerhedskopiere din mobile enhed, men den giver et overblik over din sikkerhedskopi og giver dig mulighed for at gennemse, downloade eller dele dine sikkerhedskopierede filer. Hvis du deler filer, genererer du et link, som du kan indstille til at udløbe efter et vist antal timer i indstillingsmenuen.

Til sidst har appen BackupVault et attraktivt farveskema, der giver tilstrækkelig kontrast, og det er let at bruge.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

backup-hvælving-backup-start

Oprettelse af din sikkerhedskopi er enkel, og alt hvad du skal gøre er enten at vælge filer og mapper til sikkerhedskopiering, aktivere gendannelse af hele systemet eller højreklikke på et af dine drev og mapper for at inkludere (eller ekskludere) de ønskede filtyper. Du kan vælge mellem dokumenter, grafik, Microsoft Office-dokumenter, kildekode og websider.

Hvis du ikke kan lide det standardfilvalg, som disse kategorier anvender, kan du ændre det ved at tilføje eller fjerne forskellige filtypenavne fra menuen “administrer filtre”.

Når du er tilfreds med dit valg, kan du klikke på “backup” -knappen for at starte processen eller “automatisere” -knappen, som lader dig planlægge den.

backup-hvælving-scheduler

Du kan indstille klienten til at køre automatiske sikkerhedskopier på et bestemt tidspunkt på dagen eller oprette en bestemt tidsplan for hele ugen. Der er dog ingen måde at oprette en månedlig plan eller sikkerhedskopiere efter, at der er gået et specifikt antal minutter eller timer. 

Hvis du har brug for at udføre avancerede handlinger med din sikkerhedskopi, kan du definere scripts, der kører før og efter din sikkerhedskopi i menuen “backup scripts” i indstillingerne.

backup-hvælving-arkivering

En anden interessant mulighed er arkivering. BackupVault giver dig mulighed for at specificere filer mellem 14 og 10.000 dage gamle i bestemte mapper, der enten skal sikkerhedskopieres eller slettes fra din computer eller server (en stub er tilbage på sin plads). 

Dette sparer meget plads, men giver dig stadig adgang til dine arkiverede filer. Hvis du klikker på en af ​​stubbene, vil dens fil blive hentet fra BackupVults lagringsserver.

backup-hvælving-gendannelse-start

For at gendanne skal du åbne fanen “gendannelse” og vælge de ønskede filer og mapper. Klik derefter på knappen “gendannelse”. Derefter giver et pop-up-vindue dig mulighederne for at gendanne din sikkerhedskopi til den oprindelige eller nye placering. 

backup-hvælving-gendannelse-optioner

Desuden kan du vælge at gendanne filer, der holder en minimal- eller fuld-mappestruktur. Du kan også gendanne filer og mappetilladelser, der var på plads, da du sikkerhedskopierede, samt vælge at overskrive eksisterende filer. 

Udover standardgendannelse kan du starte InstantData fra fanen “gendannelse”, generere en rapport eller vælge at gendanne fra en anden server.

Hvis du har en masse data, og din internetforbindelse er langsom, kan du bruge BackupVults bud- og gendannelsestjeneste til bud til at sende eller modtage data på et eksternt drev. Hvis du vælger at gendanne filer, sender BackupVault dig et USB-drev den næste dag fra det britiske datacentre via kurer. Hvis du vil sikkerhedskopiere filer, kan du sende dit drev til BackupVault.

Generelt er det let og ligetil at oprette en sikkerhedskopi og gendanne den, og der er et fint sæt muligheder for at finpusse processerne til din smag. Den eneste store miss er manglen på kontinuerlig sikkerhedskopi.

Hastighed

Jo tættere du er på Det Forenede Kongerige, og det er her BackupVault’s datacentre er, jo bedre vil dine hastigheder være. Hvis du ikke er tæt, vil dine første sikkerhedskopier sandsynligvis tage en hel del tid. Sikkerhedskopier kan strække sig i dage eller uger, afhængigt af hvor meget data du vil beskytte og din forbindelseshastighed.

Vi var relativt tæt – i Beograd, Serbien – da vi testede BackupVults filoverførselsfunktioner. Det gjorde vi ved at udføre sikkerhedskopierings- og gendannelsestests ved hjælp af vores 1 GB-lynlåsede testmappe. Vi kørte vores tests via et WiFi-netværk med en downloadhastighed på 48,30 Mbps og en uploadhastighed på 9,68 Mbps. 

Med disse hastigheder og uden nogen overhead, bør vi forvente at tage backup af en 1 GB-mappe på cirka 14 minutter og 47 sekunder, og vi bør gendanne den på omkring to minutter og 57 sekunder. Det er i teorien og uden nogen backup-overhead, der inkluderer kryptering og deduplikering.

Her er vores resultater:

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit:
Upload tid00:14:5300:14:4000:14:47
Downloadtid00:02:5000:02:5600:02:53

Resultaterne, som du kan se fra tabellen, er næsten de samme, som vi havde forventet. Det er et fantastisk resultat, hvis vi nogensinde har set et.

Deduplikation er slået fra som standard, hvilket øger overførselshastigheden, men vi anbefaler, at du tænder for den, fordi det sparer dig dyrebar sikkerhedskopieringsplads. 

Uploads efter den indledende skal køre endnu hurtigere, fordi de drager fordel af en blokkopieringsfilkopieringsalgoritme. Det betyder, at BackupVault kun overfører de dele af filerne, der er ændret, i stedet for hele filer. Plus, BackupVault bruger som standard flertrådede overførsler til at fremskynde din sikkerhedskopi.

backup-hvælving-speed-limit

På den anden side, hvis du finder ud af, at BackupVault bruger for meget af din båndbredde, kan du smøre det på en kraftfuld og granulær måde. Du kan indstille forskellige grænser for bestemte timer og dage i ugen.

Sikkerhed

BackupVault krypterer dine data vha. 256-bit AES-kryptering (lære mere om kryptering i vores beskrivelse af krypteringsartikel), før den forlader din enhed, og kun du kender krypteringsnøglen. Det betyder, at ingen andre, ikke engang BackupVault-personale, kan læse indholdet af din sikkerhedskopi.

Denne metode, undertiden kaldet nul-viden kryptering, er den bedste metode til at sikre, at ingen andre kan læse dine data. Vi kan også godt lide det faktum, at BackupVault bruger denne kryptering som standard. Med andre tjenester skal du ofte tænde det for dig selv.

En ulempe ved kryptering af nul viden er, at BackupVault ikke vil være i stand til at nulstille din adgangskode, hvis du glemmer det. På grund af dette anbefaler vi, at du bruger en adgangskodeadministrator fra vores bedste adgangskodeadministratorer til små virksomheder.

SSL-protokollen sikrer forbindelsen mellem dine lokaler og BackupVults servere. Hvis du vil lære mere om denne protokol, skal du læse vores SSL vs. TLS-sammenligning. 

Kryptering og protokoller hjælper ikke i tilfælde af et ransomware-angreb. Du kan dog bare bruge BackupVults versioneringsfunktion til at rulle tilbage til tidligere versioner af dine filer, mapper eller endda hele operativsystemet. På den måde behøver du ikke betale noget for at få adgang til din sikkerhedskopi.

BackupVault har to UK-baserede datacentre. De har forskellige fysiske sikkerheds- og sikkerhedsfunktioner, herunder:

 • 24-timers videooptagelse
 • Biometrisk adgang og ben
 • alarmer
 • Sikker og gated adgang for autoriseret personale 
 • Brandbeskyttelsessystem
 • N + 1-overflødigt batteri og power backup
 • N + 1-redundant klimaanlæg

Oven på disse har datacentre også et antal ISO-legitimationsoplysninger. De har begge ISO 9001, hvilket indikerer, at BackupVault opfylder kunde- og myndighedskrav. Derudover har de også ISO 27001, hvilket betyder, at dine data opbevares sikkert og fortroligt.

I betragtning af at der ikke er nogen webklient, er det ikke så vigtigt at have tofaktorautentisering som med andre løsninger, men administrationskonsollen skal modtage denne godkendelse i starten af ​​næste år. Hvis sikkerhedsfunktioner intriger dig og du vil lære mere, skal du læse vores skysikkerhedsguide.

Privatliv

BackupVault har et par ting til det, der vedrører privatlivets fred. For det første bruger den privat kryptering som standard, hvilket er den bedste måde at sikre, at nysgerrige øjne ikke kan læse dine sikkerhedskopierede data. 

For det andet er dens servere placeret i England og ikke USA, i modsætning til mange andre udbydere, så dine data er ikke underlagt USAs Patriot Act og andre amerikanske cloud-love og forskrifter.

Der er dog en anden betingelse, som BackupVault skal opfylde for at give tilstrækkeligt privatliv til dine online data: Det skal have en privatlivspolitik uden mistænkelige klausuler.

BackupVault Information Collection

BackupVault bruger din IP-adresse til at hjælpe med at diagnosticere problemer med sin server og til at styre dens service. Den bruger også disse oplysninger til at gøre sit websted brugervenligt og underholdende.

Derudover kræver onlineformularerne, at brugerne giver BackupVault deres kontaktoplysninger, såsom dit navn, e-mail og postadresse. Dets online-undersøgelser kan også bede besøgende om kontaktoplysninger, f.eks. Din e-mail-adresse.

Brug af BackupVault-oplysninger

BackupVault bruger muligvis kontaktoplysninger fra din tilmeldingsformular, når du besvarer spørgsmål, tillader download af dens prøvesoftware, sender lejlighedsvis nyhedsbreve og giver information om BackupVault og dets tjenester. Brugere kan fravælge at modtage fremtidige mailinger ved hjælp af linket i e-mails.

Ifølge sit websted bruges de kontaktoplysninger, som BackupVault indsamler fra dens undersøgelser, til formål som forbedringer af sit websted og for at øge sin viden om kundernes behov og dem, der besøger webstedet. Disse oplysninger bruges tilsyneladende også til at hjælpe BackupVault med at forbedre dens internet-marketingteknikker.

Indsamlede oplysninger og tredjeparter

BackupVault siger, at det ikke vil afsløre kunders personlige oplysninger og kontooplysninger, medmindre det er krævet i loven, eller medmindre der er en grund til at tro, at det er nødvendigt for at identificere, skabe kontakt med eller anlægge sag mod nogen, der muligvis krænker rettighederne eller ejendommen af BackupVault, BackupVaults kunder eller andre.

BackupVault afslører heller ikke indholdet af elektronisk post eller anden elektronisk brugerkommunikation til tredjepart. Der er dog undtagelser, og betingelserne for, at BackupVault vil afsløre sådan elektronisk kundekommunikation, inkluderer, når det er nødvendigt at:

 • Lever kunden
 • Beskyt de “legitime interesser” for BackupVault og dets kunder
 • Samarbejd med loven og juridiske processer, som BackupVault vurderer at være gyldige og håndhævelige
 • Giv det et retshåndhævende agentur, når indholdet ved et uheld fås af BackupVault og ser ud til at have forbindelse med en forbrydelse

BackupVault siger, at det ikke har til hensigt at censurere, redigere eller deltage i løbende gennemgang eller overvågning af kommunikation, der er gemt på eller transmitteret via dets faciliteter af kunder eller andre. På den anden side vil BackupVault gennemgå, slette eller blokere adgang til kommunikation, der kan skade BackupVault, dets kunder eller tredjepart eller på anden måde krænke tredjeparts rettigheder.

Dine rettigheder

BackupVault overholder kortfattet den generelle databeskyttelsesforordning eller GDPR, som er EU’s lovgivning, der beskytter brugernes online privatliv. På grund af dette giver BackupVault alle de rettigheder, som GDPR kræver for brugerne. Vi bliver dog nødt til at vente og se, hvad virkningen af ​​Brexit vil være.

BackupVault er også HIPAA-kompatibel, så der bør ikke være problemer for virksomheder, der arbejder med patient-sundhedsdata.

Generelt er fortrolighedspolitikken ikke den mest detaljerede, vi har set, men udelader ikke nøglepunkter. Der er ingen mistænkelige klausuler, og privat kryptering og GDPR beskytter også dit privatliv.

Support

I modsætning til mange andre tjenester tilbyder BackupVault 24/7 telefonsupport oven på e-mail-support. Chat er ikke tilgængelig 24/7 – den er åben fra kl. 21 til 17.00. GMT – men en BackupVault-repræsentant informerede os om, at de ser efter at udrulde support til 24-timers-chat i de næste par måneder, hvis der er efterspørgsel efter det.

Uanset hvad brugte vi chat support til at stille et sæt spørgsmål, og vi modtog detaljerede og nyttige svar til hver enkelt. Vi besluttede også at sende en e-mail med et spørgsmål, og vi modtog et svar via chat på mindre end en time.

backup-hvælving-støtte

Hvis du gerne vil undersøge på egen hånd, kan du gøre det ved at konsultere BackupVults vidensbase. Det har ikke mange artikler, men dem, de inkluderer, er nyttige og har skærmbilleder, der hjælper dig med at implementere de løsninger, de beskriver.

Vidensbasen er opdelt i kategorier for at gøre det lettere at finde et svar, men hvis du ikke gør det, kan du altid kigge efter det ved hjælp af søgefeltet.

Afsluttende tanker

BackupVault har brug for flere funktioner, det er indlysende. Dens repræsentant forsikrede os om, at mange funktioner vil være tilgængelige i starten af ​​næste år. Den konstante ulempe er dog prisen. BackupVault er en af ​​de dyreste løsninger, vi har testet.

Specifikke anvendelsessager kan muligvis hjælpe dig med at få mest muligt ud af BackupVault, men selv da giver andre værdibaserede løsninger dig mere for mindre. Hvis det er det, du vil, kan du se vores forretningsskylageropslag for alternative ideer.

Når det er sagt, fungerer BackupVault på en række platforme, kan sikkerhedskopiere forskellige servere og har stærk sikkerhed, dygtig teknisk support og kraftfulde funktioner. Oven i det inkluderer det courier backup og gendannelse i dets månedlige pris.

Berettiger upsides BackupVults stejle pris? Hvad synes du om BackupVault? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me