Acronis Backup Review – En solid, men dyr service – Opdateret 2020

Acronis Backup Review

Vi vil anbefale Acronis Backup til stort set enhver SMB, der er rig. Det er hurtigt, nemt at bruge og frem for alt sikkert. Imidlertid kan prisfastsættelsen give dig en pause, som du kan læse i vores fulde Acronis Backup-gennemgang.


forretnings backup

I denne Acronis Backup 12.5-gennemgang vil vi undersøge Acronis ‘nyeste sikkerhedskopi-løsning for virksomheden for at se, hvor den står sammenlignet med den bedste online sikkerhedskopi til små forretningstjenester. Hvis du leder efter en hjemmebaseret backup-løsning, skal du i stedet læse vores Acronis True Image-skyanmeldelse.

Det korte er, at hvis du har råd til at betale den heftige pris, der er knyttet til Acronis Backup, vil du drage fordel af den avancerede software, der er lige så rig med funktioner som enhver anden backup-service, der kommer til at tænke på. Oven i det har den en moderne sky-konsol, konstant support, stærk sikkerhed, hurtig hastighed og mere, som vi vil tale om nedenfor.

Hvis det ikke lyder som din kop te, kan du læse vores online online backup-anmeldelser for alternativer. Ellers skal du fortsætte med at læse for at finde ud af, hvad vi andet kunne lide og hvad vi ikke gjorde.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Acronis Backup

Funktioner

Acronis Backup 12.5 kan hjælpe dig med at komme dig efter datatab på en lang række operativsystemer. Faktisk praler Acronis muligheden for at tage backup af mere end 20 platforme, inklusive Linux desktop. Det er en fantastisk tilføjelse, i betragtning af at mange tjenester udelader Linux-support. Du kan finde flere muligheder i vores bedste online sikkerhedskopi til Linux-stykke. 

I denne gennemgang vil vi fokusere på workstation-backup, som også er tilgængelig til Windows og Mac, men både fysiske og virtuelle servere understøttes også. Det inkluderer Windows Server, VMware ESXi, Hyper-V, Citrix XenServer og mere.

Oven på det giver Acronis Backup værktøjer til sikkerhedskopiering af Android- og iOS-smartphones. Mange forretningsbrugere finder dette tiltalende på grund af hvor meget data vi indsamler på vores mobile enheder. Hvis du vil have et dedikeret værktøj til mobile enheder – og et, der sandsynligvis er billigere end Acronis – skal du læse vores bedste online backup til mobil roundup.

Acronis Backup understøtter også eksterne enheder, hvilket betyder NAS-enheder og eksterne drev. Du har brug for en licens pr. Computer, men Acronis giver dig mulighed for at tage backup af flere eksterne drev, hvis de er vedhæftet under sikkerhedskopieringsprocessen. Der er også tilgængelig sikkerhedskopi fra et lagerområde-netværk – eller SAN.

Du kan også bruge dine enheder til lokal sikkerhedskopiering. Dette betyder, at i stedet for at tage sikkerhedskopi af skyen, kan du bede Acronis om at tage backup til dine egne servere eller NAS-enheder (mere om dem i vores artikel om NAS). 

Du kan gøre det oven på cloud backup, hvilket betyder, at Acronis understøtter hybrid backup. Faktisk er Acronis ‘personlige version på vores liste over den bedste online sikkerhedskopi til NAS.

Hybrid backup er praktisk, fordi det tilføjer et andet lag af beskyttelse og fremskynder din gendannelsesproces (det er hurtigere at gendanne fra en lokal enhed end via internettet). Du kan læse mere om fordelene ved hybrid backup og hvordan du indstiller det i vores hybrid backup til SMBs guide.

Hybrid backup er vigtig, hvis du vil implementere 3-2-1 backup-reglen, og vi anbefaler, at du gør det. Acronis kan også sikkerhedskopiere fra sky til sky. 

Cloud-tjenester understøttet af Acronis inkluderer Amazon EC3, Azure, OneDrive Personal, OneDrive for Business og mere. Hvis det dog er den eneste funktion, du ønsker, skal du konsultere vores bedste cloud-to-cloud-managementtjenester for ideer.

Acronis Backup Specialfunktioner

Acronis har flere tricks i ærmet, hvis dette ikke var nok for de mere krævende brugere derude. Acronis giver dig mulighed for at gendanne til maskiner med forskellige hardware, hvilket er noget, som basale online backup-tjenester ikke leverer. Dette er kendt som billedbaseret sikkerhedskopi. Læs vores bedste guide til diskimaging-software til nogle andre sikkerhedskopitjenester, der kan udføre den.

Dette svarer til genoprettelse af bare metal, hvilket betyder, at du ikke behøver at installere nogen applikations- eller operativsystem-software på den enhed, du vil gendanne. Det er ikke noget nyt i backup-verdenen, men Acronis giver dig mulighed for at starte fjern genoprettet bare metal og bruge det sammen med ESXi og Hyper-V-værter.

En anden interessant funktion er Acronis Instant Restore, som giver dig mulighed for at starte din Windows- eller Linux-sikkerhedskopi direkte fra lagring som en VMware VM uden at flytte dataene overalt. Det er nyttigt, hvis du har brug for at få din computer til at køre ASAP.

Acronis-backup-notarization

Acronis inkluderer andre funktioner såsom Acronis Active Protection, som hjælper med ransomware, og Acronis Notary, som hjælper dig med at sikre din sikkerhedskopi-integritet. 

Acronis standardfunktioner

Acronis Backup’s standardfunktioner inkluderer inkrementel sikkerhedskopiering, backup-planlægning, versionering, ubestemt opbevaring af slettet fil, rollebaseret administration og rapporter. Der er dog ingen kontinuerlig sikkerhedskopi. Vi vil tale mere om dem nedenfor i kategorierne “brugervenlighed” og “sikkerhedskopiering og gendannelse”.

Acronis Backup 12.5 er en af ​​de mest funktionsrige backup-tjenester på markedet. Faktisk var dette bare en generel oversigt over dens funktioner. Du kan se den komplette liste over funktioner her. Bemærk, at nogle funktioner er forbeholdt den “avancerede” version af Acronis Backup. Mere om det i næste afsnit.

Hvis du ønsker at uddanne dig yderligere om sikkerhedskopieringsfunktioner, kan du kontakte vores online backup-bibliotek for yderligere læsning.

Acronis Backup Funktioner Oversigt

Acronis Backup-logowww.acronis.com

Starter fra $ 692 per måned for ubegrænset GBAll-planer

Backup

Backupplanlægning

Kontinuerlig sikkerhedskopi

Trinvis sikkerhedskopi

Billedbaseret sikkerhedskopi

Eksternt drev-sikkerhedskopi

NAS-sikkerhedskopi

Server backup

Hybrid backup

Sikkerhedskopiering af mobilenhed

Ubegrænset sikkerhedskopi

Ubegrænsede enheder

Hastighedsregulering

Blokering af fil-kopiering

Multithreaded Backup

Gendan

Courier Recovery Service

Browseradgang

Adgang til mobilapp

Versionering

Slet filopbevaring

Bare-metal gendannelse

Brugeradministration

Angiv brugerroller

Angiv forretningsregler for sikkerhedskopiering

Tilpasbar rapportering

Få adgang til brugerens sikkerhedskopi

Monitor tilsluttede enheder

Sikkerhed

Privat kryptering

At-Rest kryptering

Kryptering i transit

Krypteringsprotokol
AES 256-bit

To-faktor godkendelse

Hærdet datacentre

Proxy-serverindstillinger

HIPPA-kompatibel

Support

24/7 support

Support til live chat

Telefonstøtte

E-mail support

Brugerforum

Vidensdatabase

Diverse

Fildeling

Enhedssynkronisering

Gratis prøveversion
30

Prisfastsættelse

Du kan abonnere på enten standard eller avanceret udgave af Acronis Backup 12.5. Begge kræver mindst et års engagement, så det er sandsynligvis klogt at bruge den 30-dages gratis prøveperiode først for at sikre dig, at Acronis Backup er den løsning, du har brug for for at beskytte dine forretningsdata.

Hvis du er overbevist om, at det er det, kan du tilmelde dig to eller tre år i forvejen, hvilket giver dig en rabat. Hvis du planlægger at bruge Acronis Backup på lang sigt, kan du endda købe en evigvarende (levetid) licens.

Imidlertid kræver evigvarende licenser, at du betaler ekstra gebyrer for sikkerhedskopiering og opdatering af tjenesten selv, hvilket betyder, at du muligvis ikke får vigtige softwareopdateringer, så snart de er tilgængelige.

Du får heller ikke adgang til Acronis Backup Service, der leverer avanceret databeskyttelse eller Acronis Disaster Recovery, der udfører en automatisk fail-over af kritiske forretningsapplikationer til Acronis Cloud. En evigvarende licens inkluderer heller ikke cloud-to-cloud-sikkerhedskopier af Office 365 og G Suite.

Backup 12.5
Workstation
Backup 12.5
ServerBackup 12.5
Virtuel HostBackup 12.5 Windows Server EssentialsBackup 12.5 Office 365Backup 12.5
G-suite
1-årigt abonnement:Standard
$ 69,00
Fremskreden
$ 99,00
Standard
$ 499,00
Fremskreden
$ 839,00
Standard
$ 619,00
Fremskreden
$ 929,00
$ 229,00Standard
$ 119,00
Fremskreden
$ 279,00
$ 199,99
2-årigt abonnement:Standard
$ 129,00
Fremskreden
$ 179,00
Standard
$ 769,00
Fremskreden
$ 1,319.00
Standard
$ 969,00
Fremskreden
$ 1,469.00
$ 369,00Standard
$ 319,00
Fremskreden
$ 479,00
$ 319,99
3-årigt abonnement:Standard
$ 179,00
Fremskreden
$ 249,00
Standard
$ 1,049.00
Fremskreden
$ 1,799.00
Standard
$ 1,319.00
Fremskreden
$ 1,999.00
$ 499,00Standard
$ 399,00
Fremskreden
$ 599,00
$ 399,99
Perpetual License:Standard
$ 89,00
Fremskreden
$ 199,00
Standard
$ 1,049.00
Fremskreden
$ 1,799.00
Standard
$ 1,319.00
Fremskreden
$ 1,999.00
$ 499,00n / an / a

Ud over licensomkostninger, opkræver Acronis for brugen af ​​dens skyinfrastruktur. Priserne for Acronis Cloud Storage er som følger:

250GB500GB1TB2TB3TB4TB5TB
1-årigt abonnement:$ 299,00$ 499,00$ 899,00$ 1,749.00$ 2,649.00$ 3,499.00$ 4,200.99
2-årigt abonnement:$ 499,00$ 799,00$ 1.399,00$ 2,799.00$ 4,049.00$ 5,449.00$ 6,699.00
3-årigt abonnement:$ 699,00$ 1,049.00$ 1,899.00$ 3,699.00$ 5,449.00$ 7,349.00$ 8,999.00

Takket være disse separate priser for brug af skylagring er Acronis Backup langt dyrere end værdiorienterede online backup-tjenester. Ulempen er dog i sit rige sæt funktioner, stærk støtte og hurtige overførselshastigheder.

Dette er dog ikke en fantastisk løsning, hvis du er en mindre virksomhed, der ikke har mange penge til overs. IDrive for Business har prisplaner, der ikke koster så meget og tilbyder gratis bud- og gendannelsestjeneste, hvilket hjælper med at mindske virkningen af ​​overførsel af en masse data. 

For at illustrere får du 2,5 TB cloud-backup (og lige så meget cloud-synkroniseringsplads) for $ 599,62, hvilket er meget billigere end de 1.749 $, du skal betale for 2 TB på Acronis Cloud Storage. Derudover skal du betale for en ledsagende Acronis Backup License. IDrive har også nogle af sine egne interessante funktioner, som du kan læse om i vores IDrive for Business-gennemgang.

Brugervenlighed

Mens de fleste online backup-tjenester kræver, at du opretter sikkerhedskopieringsplaner ved hjælp af en desktop-klient, tager Acronis en anden tilgang. Du skal downloade en Acronis-agent for at køre backup, men du administrerer alt andet ved hjælp af en webklient. Når det er sagt, er der en webklient til en bestemt arbejdsstation og en administratorklient, der administrerer flere arbejdsstationer.

Først skal vi tale om den, der administrerer en enkelt arbejdsstation. Workstation-webklienten er ikke en enkelt-klik-løsning, ligesom Backblaze for Business, men Backblaze er en undtagelse, når det kommer til brugervenlighed. Acronis Backup bør ikke tage lang tid at konfigurere sammenlignet med tjenester som IDrive for Business eller CloudBerry Backup. 

Hvis disse intriger dig, skal du læse vores separate IDrive for Business, CloudBerry Backup og MozyPro anmeldelser. Når det er sagt, hvis du er fascineret af Backblaze’s brugervenlighed, skal du læse vores Backblaze for Business anmeldelse.

Generelt er klienten attraktiv og let at bruge. Menuen til venstre giver dig mulighed for at navigere mellem oversigten, tilsluttede enheder, sikkerhedskopieringsplaner og sikkerhedskopieringssteder og indstillinger. Menuen er klar og indeholder flere muligheder under hver post på øverste niveau.

Du kan se indholdet af hver menu i højre rude. Når du interagerer med indholdet til højre, vises menuer i et lysbillede til højre, hvilket maksimerer hvidområdet og skaber et moderne præg.

Acronis-backup-users-oversigt

Acronis ‘administratorwebklient ligner arbejdsstationens ene, bortset fra at dens standardvisning er brugeradministratoren. Ved hjælp af det kan du oprette nye brugere, administratorer eller enheder (grupper af brugere med en administrator og tilsvarende enheder).

Bemærk, at hvis du har brug for at administrere flere brugere, skal du muligvis gå med Backup 12.5 Advanced i stedet for standardudgaven. Det skyldes, at standardudgaven ikke indeholder nogle væsentlige funktioner, såsom tilpasselig rapportering og rollebaseret adgang til din backup-konto.

Acronis-backup-mobil

Hvis du er på farten, kan du bruge Acronis ‘mobilapplikation til at få adgang til dine computer-sikkerhedskopier. Derudover kan du bruge kontinuerlig sikkerhedskopi til at beskytte dine mobildata, inklusive kontakter, fotos, videoer, kalendere og beskeder. Appen er enkel, og du har ikke noget problem med at bruge den.

Fil-sikkerhedskopi & Restaurering

Når du har tilmeldt dig service, skal du downloade en Acronis Backup-agent og installere den på den maskine, du vil tage backup af. For at gøre det, skal du logge ind på din konto på Acronis.com for at få adgang til Acronis Backup-administrationskonsol.

Acronis-konto-overførsel-Acronis

Når du logger ind, lander du på standardsiden “produkter”, som viser, hvad du har købt fra Acronis. Du skal klikke på knappen “download Acronis backup” nær bunden af ​​siden. Klik derefter på knappen “åben sky-konsol”, eller download alternativt klienten til brug i et lokalt netværk.

Derefter vil du se et pop-up-vindue, som vil hjælpe dig med at tilføje en sikkerhedskopienhed. Alternativt kan du klikke på linket “Vis alle indstillinger”. Dette åbner en menu med understøttede platforme fra højre side af computerskærmen, så du kan downloade den relevante agent til din maskine.

Acronis-backup-Benytte-enheder

Når installationen er afsluttet, kan du begynde at tilføje enheder til din backup-plan fra administrationskonsollen, hvor din enhed nu skal vises.

Acronis-backup-ny-backup

Den første ting, du skal gøre, er at vælge, hvad du skal tage backup af. Som standard er dette indstillet til “hele maskinen”, men du kan vælge at tage backup af specifikke drev eller filer og mapper. Hvis du vil begrænse dine omkostninger, ligesom de fleste virksomheder, er det bedste valg ofte filer og mapper. 

Det er også sådan, at de fleste andre online backup-tjenester fungerer med nogle få undtagelser, såsom Backblaze for Business, som giver ubegrænset sikkerhedskopi, men uden alle de fremragende funktioner, du får med Acronis Backup 12.5.

Hvis du vælger filer og mapper (eller diske og diskenheder), er det næste trin at vælge, hvad du vil tage backup af. Du kan gøre det ved at gennemse din katalogstruktur og vælge nøjagtigt, hvad du vil beskytte. Browseren er langsom, og vi foretrækker at få en dejlig træstruktur, som giver brugerne mulighed for hurtigt at vælge, hvad de vil tage backup af.

Acronis-backup-add-placering

Derefter skal du vælge en destination til sikkerhedskopien. Hvis du har købt backup plads i Acronis skyen, kan du vælge det. Ellers skal du vælge en lokal mappe.

Acronis-backup-tidsplan

I denne fase kan du også indstille en tidsplan eller deaktivere den, så du manuelt kan køre backup. Planlæggeren er fleksibel, så den giver dig mulighed for at køre sikkerhedskopier hver time, dagligt, ugentligt eller månedligt. 

Acronis Backup Scheduling

Du kan indstille både starttider og afskærmningstider for sikkerhedskopiering af kørsel. Andre muligheder inkluderer start af en sikkerhedskopi, når systemet starter eller lukkes, når en bruger logger på systemet og mere.

Bemærk, at sikkerhedskopiering ikke er kontinuerlig, hvilket betyder, at den ikke beskytter filer, der er valgt i dit sikkerhedskopi, så snart de er tilføjet eller ændret. Det er en af ​​de mest nyttige funktioner ved cloud-backup, fordi det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at glemme at føje nogen filer til din backup-plan. 

Det er en stor mangel for Acronis. Det nærmeste du kan komme er at vælge en timeplan og indstille den til at køre hvert 10. minut hele dagen.

Acronis-backup-fil-fastholdelse

Efter planlægningen kan du definere, hvor længe Acronis skal bevare tidligere filtilstande; kort sagt en versioneringspolitik. Du kan definere en regel for hvert sikkerhedskopi eller definere en enkelt for alle sikkerhedskopier. Når du definerer en regel, kan du vælge at beholde sikkerhedskopier på ubestemt tid, efter antal sikkerhedskopier eller efter alder. Acronis ‘team gjorde et godt stykke arbejde med at give midlerne til at skabe en fleksibel politik.

Acronis-kryptering

Det sidste trin involverer dig at tænde for kryptering, som vi ikke kan anbefale nok. Vi vil dog tale mere om kryptering i sikkerhedsafsnittet. Klik derefter på “kør nu”, og derefter er du klar.

Acronis-backup-adv-backup-muligheder

Når du har oprettet din plan, er der nogle avancerede indstillinger, du kan finjustere ved at klikke på tandhjulsikonet og gå til “sikkerhedskopieringsmuligheder.” Disse inkluderer muligheden for at indstille ekskluderinger af filtype, alarmer, kommandoer før og efter, fejlhåndtering og endda niveauet for filkomprimering.

Gendannelse med Acronis Backup

Det er en meget grundlæggende guide til, hvordan du sikkerhedskopierer en Windows-arbejdsstation. Processen er noget anderledes til sikkerhedskopiering af forskellige platforme, men funktionerne er de samme.

Acronis-backup-restore-begynder

For at starte gendannelsesprocessen skal du klikke på “gendannelse” -knappen, der er tilknyttet den enhed, der har den sikkerhedskopi, du vil gendanne. Når du gør det, kan du vælge, hvilken sikkerhedskopi, du vil gendanne.

Acronis-backup-restore-vælg

Derefter skal du navigere til og vælge de filer og mapper, du vil gendanne. Du kan vælge at gendanne dem til enten deres oprindelige placering eller til en ny. Uanset hvad du vælger, har du muligheden for at overskrive eksisterende filer på det sted, overskrive hvis de er ældre eller beholde begge versioner.

Ligesom backup-processen har gendannelsesprocessen nogle avancerede indstillinger, som du kan gøre brug af. De inkluderer sikkerhedskopiering af sikkerhedskopiering, ændring af ydeevne og ekskludering af filer og filsikkerhed.

Der er for mange muligheder at tale om, men samlet set er backup- og gendannelsesoplevelsen, som Acronis giver, stor. Den eneste virkelige glip er manglen på kontinuerlig sikkerhedskopi, men du kan stort set reducere det ved at finpakke timeplanen. 

Ellers har Acronis en fantastisk kombination af brugervenlighed og funktioner, hvilket gør det til en god pasform til både større forretninger med specifikke behov og mindre virksomheder, der hurtigt ønsker at komme i gang.

Fart

Vi nævnte tidligere, at Acronis er langt dyrere end nogle andre business backup-løsninger, men at hastigheden er en af ​​fordelene, du får med en sådan investering. Det er faktisk tilfældet, og vi testede dette ved at køre flere sikkerhedskopier og gendannelser, som testede Acronis ‘overførselshastigheder.

I vores test sikkerhedskopierede vi en 1 GB komprimeret mappe til skyen og gendannede den derefter. Vi kørte vores tests fra Moskva, Rusland, via et WiFi-netværk med en uploadhastighed på 42,73 Mb / s og en downloadhastighed på 46,17 Mb / s. Du kan se vores resultater i nedenstående tabel:

Første forsøg: Andet forsøg: Gennemsnit;
Upload tid00:04:0300:03:3800:03:51
Downloadtid00:04:4600:04:3500:04:41

Med vores hastigheder bør vi forvente at uploade en 1 GB-mappe på tre minutter og 21 sekunder, og vi skal downloade den på tre minutter og seks sekunder. Som du kan se fra tabellen, tager Acronis gennemsnitlige hastigheder ikke meget længere tid end hvad vi havde forventet. Det er interessant at bemærke, at det tog længere tid at downloade end at uploade vores mappe.

Acronis-data-centre

Hvis du tænder for kryptering, tager din overførsel længere tid. Selv da er Acronis imidlertid blandt de hurtigste tjenester, fordi mange online backup-tjenester tager mere end en time (nogle gange meget længere) for at uploade en enkelt gigabyte data. Acronis når hurtigere hastigheder, stort set takket være sit globale netværk af servere.

Efterfølgende uploads skal køre endnu hurtigere, fordi de altid er inkrementelle, hvilket betyder, at Acronis bruger en blokniveau-filkopieringsalgoritme. Dette gør det muligt for Acronis kun at overføre de dele af filerne, der er ændret, snarere end hele filer.

Hvis du har brug for at øge dine overførselshastigheder, kan du reducere krypteringsniveauet eller justere komprimeringsindstillingerne. Lavere komprimering kører hurtigere, men det betyder, at din sikkerhedskopi vil tage mere plads.

Der er ingen kurérgendannelsestjeneste, som du får med IDrive, men der er en “fysisk dataforsendelsesfunktion”, som giver dig mulighed for at sende en harddisk med din første sikkerhedskopi til Acronis. Det koster dig $ 99 om året. IDrices forretningsbrugere kan stadig bruge tjenesten gratis tre gange om året. Generelt har vi dog ingen bekymringer om sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocesserne.

Sikkerhed

Acronis krypterer ikke dine data som standard. Du kan dog slå kryptering til, når du opretter din sikkerhedskopieringsplan. Du kan kun ændre dine sikkerhedsindstillinger, før du afslutter din sikkerhedskopieringsplan. Hvis du beslutter at ændre det senere, bliver du nødt til at oprette en helt ny backup-plan.

Krypteringsprotokollen er Advanced Encryption Standard, eller AES, kort. Som navnet siger, det er standarden, der bruges i dag. Du kan vælge mellem tre tilgængelige niveauer: 128-, 192- og 256-bit. Ud over at vælge et krypteringsniveau bliver du også bedt om at indstille en adgangskode. 

Bemærk, at Acronis ikke kan gendanne din adgangskode, hvis du mister den. Hvis det sker, betyder det, at du mister adgang til din sikkerhedskopi. Overvej at læse vores bedste passwordadministratorer til guide til små virksomheder for at undgå dette problem.

Acronis ‘kryptering fungerer fra ende til ende og er privat. Det betyder, at det krypterer dine filer, før de forlader din computer og dekrypterer dem ikke, før du gendanner dem. Det er den ende til den ende del af den, og den private del betyder, at din krypteringsadgangskode ikke er gemt nogen steder i Acronis, så ingen andre end du vil nogensinde være i stand til at dekryptere dine filer.

Denne tilgang, undertiden også kaldet nul-viden kryptering, er den bedste metode til at sikre maksimal beskyttelse af dine data. Under overførsel af disse data bruger Acronis HTTPS, der integrerer SSL-protokollen for at beskytte filer mod at blive manipuleret. Du kan lære mere om SSL i vores SSL vs. TSL-sammenligning.

Når dine filer når Acronis ‘datacentre, kopieres de til flere servere til redundans i tilfælde af en serverfejl. Datacentrene er selv designet til at modstå katastrofer, med brandhæmmende foranstaltninger, magt-backup og temperaturovervågning.

Acronis Backup og Ransomware

Som nævnt giver Acronis Backup 12.5 også beskyttelse mod ransomware med Acronis Active Protection. Den overvåger dine filer og den måde, de ændres på, på udkig efter tegn på ransomware-infektion.

Datacentre er også sikret mod infiltration med 24/7 patruljer, høje hegn, videoovervågning, biometriske scannere og adgangskort.

Kryptering hjælper ikke, hvis nogen forsøger at knække din adgangskode, hvilket muligvis er let at gøre, hvis du har udført nogle af de værste adgangskoder mislykkes. To-faktor-godkendelse hjælper dog med at beskytte dine legitimationsoplysninger ved at kræve, at du indtaster et token, der er sendt via SMS, når du logger ind fra en ukendt enhed. 

Desværre leverer Acronis det ikke. Da du ikke kan stole på tofaktorautentisering, skal du sørge for at vide, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Acronis-aktiv-beskyttelse

Acronis er også HIPAA-kompatibel, så der bør ikke være problemer for virksomheder, der arbejder med patient-sundhedsdata. For mere information om sikkerhedsfunktioner, skal du læse vores cloud-sikkerhedsprimer og vores beskrivelse af krypteringsguide.

Privatliv

Uanset hvad privatlivspolitikken siger, skal du stole på privat kryptering for at sikre dine oplysninger. Når det er sagt, kan mistænkelige klausuler i privatlivspolitikken skade dine personlige oplysninger, der ikke er beskyttet af den. For at undgå det, kiggede vi på, hvad Acronis ‘privatlivspolitik siger.

Der skulle dog ikke være meget grund til at bekymre sig, fordi Acronis overholder EU’s almindelige databeskyttelsesforordning. Du kan lære mere om det i vores GDPR-guide.

Det vigtigste afsnit beskriver, hvilke data Acronis indsamler. Det inkluderer de forretningsdata, du giver – såsom virksomhedsnavn, forretningsadresse, e-mail-adresse og virksomheds telefonnummer – og alle andre oplysninger, du leverer til Acronis.

Acronis Data Collection

Desuden indsamler Acronis de kreditkortoplysninger, du bruger, når du køber et abonnement, og de oplysninger, du giver, når du kontakter support. Dette inkluderer også de oplysninger Acronis modtager fra leverandører og forhandlere. Det indsamler også metadataene om, hvordan du bruger tjenesten, inklusive din IP-adresse, browsertype, tidszone og mere.

Acronis leverer muligvis dine data til andre parter, såsom:

 • Sælgere, der hjælper Acronis med at levere kundeservice, markedsføring eller test af dens sikkerhedsforanstaltninger. Acronis siger, at det sikrer, at enhver leverandør, den deler dine personlige data, accepterer at beskytte dem
 • Forhandlere og andre tredjeparter, der reklamerer for og videresælger Acronis produkter
 • Virksomheder, når de er involveret i en fusion, salg, omstrukturering, erhvervelse eller anden proces
 • Retshåndhævende agenturer, når det er forpligtet til at gøre det ved lov eller andre lovlige oplysninger
 • Dette inkluderer tilfældet, hvis Acronis mener, at du har forbudt data, der bruges til ulovlige formål på din konto

Acronis kan også kombinere oplysninger indsamlet gennem dets tjenester og fjerne personligt identificerende information fra de samlede data. Det deler disse data med tredjepart og begrænser ikke deres brug af dem.

Som bruger har du ret til at vide, hvilken type data Acronis har om dig, retten til at rette eller slette dem og retten til at fravælge marketing-e-mails. Hvis du bor i EU eller visse andre lande, har du også ret til at indgive en klage til datamyndighederne.

Desuden kan beboere i Californien anmode om visse oplysninger om Acronis ‘videregivelse af personlige data til tredjepart til deres direkte markedsføringsformål.

Politikken har ikke klausuler, der får os til at rynke til, og tjenesten giver dig privat kryptering, så dine forretningsoplysninger skal være sikre.

Support

Acronis-vidensbase

Acronis har en knowledgbase til Backup 12.5, hvor du kan finde artikler om grundlæggende procedurer, how-tos, referencer, fejlfinding og ofte stillede spørgsmål. Artikler er sorteret efter kategori, men du kan bruge dens søgefunktion til at finde relevant indhold hurtigere.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du kontakte support via “support” i din brugermenu.

Live adgang til support inkluderer 24/7 telefon og chat, som er en anden fordel, du ikke får fra de mest værdibaserede online backupværktøjer. IDrive for Business kommer tæt på 24/7 chat, men der er ingen telefonisk support 24/7. Vi startede chatstøtte kl. 1:43 og begyndte at chatte med en supporttekniker på mindre end et minut.

Hvis du ikke har travlt, kan du sende en e-mail-anmodning. Vi gjorde det ca. på samme tid som vores chat-session og modtog et svar på cirka tre timer. Det er et hurtigt svar, i betragtning af at nogle tjenester tager meget længere tid, og at vi sendte det i løbet af natten.

Til sidst giver Acronis adgang til et nyttigt brugerfællesskab, som ofte får svar fra eksperter fra samfundet.

Dommen

I sidste ende får du det, du betaler for, og der er ikke noget produkt, der illustrerer det mere end Acronis Backup. Hvis du kan sluge den høje pris, vil du nyde kraftfulde funktioner, stærk sikkerhed, 24/7 support, dygtig brugeradministration og mere. Når det er sagt, har du ikke ubegrænset sikkerhedskopiering eller tofaktorautentisering.

Hvis du ikke har noget imod disse ulemper, er Acronis Backup muligvis bare den rigtige service for dig. Sørg for at bruge den 30-dages gratis prøveperiode til at teste den ud. Hvad synes du om Acronis Backup? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map