Menaxhimi i detyrave vs Menaxhimi i Projektit: Qëndrimi i organizuar në vitin 2020

Ka të gjitha llojet e softverëve që synojnë t’ju ndihmojnë të jeni më të organizuar. Ju mund ta përdorni atë për të planifikuar ndonjë gjë nga blerja juaj deri te projektet kryesore. Ne do të hedhim një vështrim në dy lloje të softuerëve duke krahasuar menaxhimin e detyrave kundrejt menaxhimit të projektit.


Kategoritë kanë tipare të përbashkëta, por programi i menaxhimit të projektit shkon më tej sesa mjetet e menaxhimit të detyrave për të bërë gjëra për ju. Le të flasim për atë që mund të bëjë çdo lloj programi, pastaj shikoni shembuj. Shpresojmë, që mund t’ju ndihmojë të kuptoni se cila është më e përshtatshme për nevojat tuaja.

Doesfarë bën softveri për menaxhimin e detyrave?

Softueri për menaxhimin e detyrave, mjaft çuditërisht, ju lejon të krijoni detyra. Ju shpesh mund t’i gruponi ato detyra në lista. Kur mbarojnë detyrat, ju mund t’i shënoni si të tilla, mbase duke marrë një tingull të kënaqshëm “ding”, siç bëni me Wunderlist (lexoni përmbledhjen tonë të Wunderlist).

Wunderlist-intro

Përtej kësaj, shpesh mund të ndani detyrat me miqtë ose kolegët. Mund të vendosni afate dhe të merrni njoftime kur ato janë afër.

Në mënyrë tipike, ju mund të ndani të dhëna me aplikacione të tjera, megjithëse programi i menaxhimit të projektit shpesh shkon më tej me atë, duke ju dhënë kështu ndarjen e të dhënave me shumë platforma të tjera.

gjëra-rishikim-listë e plotë

Përfitimet e softuerit të menaxhimit të detyrave janë se ju lejon të shihni se çfarë ju duhet të bëni dhe të planifikoni gjërat në përputhje me rrethanat. Softueri për menaxhimin e detyrave është shpesh aq i thjeshtë sa është i thjeshtë për tu hedhur poshtë si i parëndësishëm, por në praktikë, vetëm akti i përcaktimit të asaj që duhet të bëni mund të bëjë që gjërat të bëhen shumë më të lehta. 

Për disa, kjo do të jetë e mjaftueshme, dhe për shkak se menaxhimi i detyrave është më i thjeshtë, është ndoshta mënyra më e mirë për të filluar. Nëse dëshironi të futeni më thellë në gjëra, megjithatë, do t’ju duhet softuer për menaxhimin e projektit.

Doesfarë bën softveri i menaxhimit të projektit?

Softueri i menaxhimit të projektit zakonisht bën gjithçka që programi i menaxhimit të detyrave mund të bëjë dhe më shumë. Kjo nuk do ta bëjë atë domosdoshmërisht. Nëse ju duhet vetëm menaxhimi i detyrave, aplikacionet e dedikuara me ndërfaqe të shpejta dhe të qarta do të bëjnë atë që dëshironi pa bujë.

Përveç që ju lejon të krijoni lista detyrash, softueri i menaxhimit të projektit ju lejon të krijoni marrëdhënie midis tyre. Kjo thjesht mund të nënkuptojë lëvizjen e tyre nga kolona në kolonë në një tabelë kanban, por kjo mund të nënkuptojë krijimin e varësive midis tyre në një graf gantt. 

Nëse e bëni këtë, do të mund të shihni se si një vonesë në një detyrë mund të ndikojë në të gjithë projektin. Nëse kjo tingëllon e dobishme, lexoni mënyrën tonë të përdorimit të një udhëzuesi grafik grafiku.

hënë-kohor

Ju gjithashtu merrni mënyra të shumta për të parë detyrat në softuerin e menaxhimit të projektit. Zakonisht ka një pamje të listës, e cila është më e ngjashme me ato që tregojnë mjetet e menaxhimit të detyrave. Shpesh, ekziston një tabelë kanbanimi, së bashku me një kalendar dhe afatin kohor.

Integrimet janë të zakonshme, me pothuajse të gjitha mjetet e menaxhimit të projektit që ju lejojnë të ndani të dhëna me platforma të tjera. Ato mund të përfshijnë platforma komunikimi, të tilla si Slack, ose platforma të ruajtjes, në mënyrë që të mund të ngarkosh skedarë.

Megjithëse shumica e mjeteve ju lejojnë të ngarkoni skedarët si bashkëngjitje, një zgjidhje e veçantë e ruajtjes mund të ndihmojë. Lexoni artikullin tonë më të mirë për ruajtjen e cloud për një udhëzues për atë që është në dispozicion.

wrike-integrimet

Shpesh mund të ndani mjete me platformat e tjera të menaxhimit të projektit, kështu që të mund të përfitoni nga karakteristikat e tyre të ndryshme. Integrimi me shërbimin Zapier, i cili ju lejon të ndani të dhëna me mijëra platforma potencialisht, është i popullarizuar.

Softueri i menaxhimit të projektit shpesh duket më i ndërlikuar për t’u përdorur dhe ka më shumë zhvillim vizualisht. Mjetet më të avancuara kanë një kurbë mësimi, por ato më të thjeshtat zakonisht janë të thjeshta për tu kapur.

Ka edhe kryqëzim. Disa mjete shënojnë disa kuti të menaxhimit të detyrave dhe disa kuti menaxhimi të projektit. Ka shumë mundësi.

Softueri më i mirë i menaxhimit të detyrave

Wunderlist

Wunderlist është një mjet i menaxhimit të detyrave që ju lejon të krijoni detyra dhe t’i shënoni ato ndërsa punoni përmes tyre. Ju i renditni në lista dhe mund t’i ndani me të tjerët nëse jeni duke punuar në një projekt në grup.

Wunderlist-kryesore

Availableshtë në dispozicion pothuajse kudo. Mund ta ekzekutoni në shfletues ose të shkarkoni aplikacione për Windows, macOS, Android, iOS dhe Chrome OS. Ajo gjithashtu ka zgjerime të shfletuesit.

Karakteristikat e saj kryesore janë të shkëlqyera, duke ju lejuar të krijoni detyra dhe t’i shtoni ato në listat e emëruara. Kur i shënoni ato, ka një tingull “ding” për t’ju shpërblyer për një punë të bërë mirë. Ashtu si shumica e aplikacioneve për menaxhimin e detyrave, është e përqendruar në atë funksionalitet themelor dhe e bën planifikimin të lehtë dhe të këndshëm.

Ju gjithashtu mund të krijoni nën-detyra, të vendosni afate dhe të merrni njoftime kur gjërat duhet të bëhen. Ju mund të zgjidhni një përzgjedhje të gëzueshme të fotografive në sfond dhe të ngarkoni skedarët, si dhe të merrni regjistrime zanore kur lodheni nga shtypja.

Nëse keni nevojë për të ruajtur skedarë audio jashtë Wunderlist, hidhni një sy në ruajtjen më të mirë të cloud për artikullin e skedarëve të mëdhenj.

Ekzistojnë edhe disa karakteristika të tjera. Mund të ndani detyra me platforma të tjera, të tilla si Trello dhe Slack. Zapier është gjithashtu në dispozicion për t’u lidhur me shumë platforma të tjera. Nëse keni kontrollet teknike, mund ta lidhni atë në faqen tuaj të internetit ose aplikacionin me API-në e saj. 

Lista e Wunderlist është e shpejtë dhe e përgjegjshme, gjë që ju ndihmon të përfshiheni me të sepse nuk e prisni atë pasi të bëni ndryshime. Ai përfshin karakteristika të këndshme të përdorshmërisë, të tilla si shkurtoret e tastierës, duke ju lejuar ta përdorni edhe më shpejt. 

Megjithëse është e thjeshtë, ajo ka një bazë të njohurive dhe një ekip mbështetës që mund të përgjigjet në pyetje nëse merrni ngecje, gjë që mund të ndodhë nëse përpiqeni të përdorni karakteristikat e tij më të përparuara.

Siguria e tij është gjithashtu me cilësi të lartë, me 256-bit encryption SSL mbron të dhënat tuaja. Lexoni artikullin tonë të krimit në internet për më shumë rreth rreziqeve në internet.

Shtë falas për t’u përdorur, por ju duhet të identifikoheni tek ajo me një llogari të Microsoft. Microsoft pritet ta faza atë në favor të aplikacionit tjetër, Todoist, por tani për tani, Wunderlist është një aplikacion i jashtëzakonshëm i listës së detyrave që mund të përdorni falas.

Ne kënaqëm duke përdorur Wunderlist dhe do t’ua rekomandonim atë kujtdo që kërkon të fillojë me programin e menaxhimit të detyrave. Lexoni rishikimin tonë të Wunderlist për më shumë detaje.

gjërat

Gjërat është një mjet tjetër i thjeshtë që ka disa karakteristika themelore që i bën mirë. Availableshtë në dispozicion vetëm për macOS dhe iOS. Tifozët e Apple mund të dëshirojnë të shikojnë në menaxhimin më të mirë të projektit për udhëzuesin Mac, gjithashtu. Lexoni rishikimin e Gjërat tonë për më shumë rreth softverit.

Gjërat ju lejojnë të krijoni detyra, t’i renditni ato në lista dhe të ndani listat tuaja midis projekteve, të cilat mund t’i gruponi. Gjithashtu ju lejon të krijoni detyra të përsëritura. Shtë një zgjedhje e mirë nëse doni të jeni sistematik për gjërat sepse detyrat që bëni rregullisht mund të krijohen automatikisht. 

Kjo mund të jetë një kursimtar i madh nëse keni një listë të gjatë të punëve që përsëriten çdo javë ose muaj. Do të thotë që ju mund të vendosni një orar të plotë pa pasur nevojë të bëni punë shtesë. Mund t’ju dërgojë gjithashtu vërejtje për të mbajtur rezolucione ose për të arritur qëllime personale.

Ndoshta ju doni të vraponi çdo javë, për shembull, ose të gatuani një lloj të ri vakt. Gjërat mund t’ju ndihmojnë t’ju kujtoj atë që duhet të bëni.

gjëra-rishikim-mostër

Gjërat është një aplikacion i modës së vjetër që bleni plotësisht, atëherë merrni gjithçka, përfshirë veçoritë e cloud, falas. Versioni i desktopit nuk është i lirë me 49,99 dollarë, por versioni i iPhone 9,99 $ është një vlerë shumë më e mirë. Këto çmime krahasohen mirë me programin me tarifat mujore gjithashtu.

Nëse keni nevojë për ndihmë me karakteristikat e saj më të avancuara, ajo ka një bazë të plotë të njohurive dhe ekipi i saj mbështetës dha një përgjigje të hollësishme dhe të dobishme për pyetjen tonë.

Ajo ka disa gabime dhe ne pamë gabime të vogla në ndërfaqen e saj, e cila merr shkëlqimin pak nga ajo. Shtë një zgjedhje e mirë nëse doni një aplikim të thjeshtë për të cilin nuk keni nevojë të paguani një tarifë abonimi për ta përdorur.

Todoist

Todoist shkon më larg sesa rivalët e tij të menaxhimit të detyrave dhe përfshin shumë modele për t’ju dhënë një fillim kur e përdorni për herë të parë.

Përveç kësaj që ju lejon të ndani detyrat me Google Calendar, ju lejon të përdorni Zapier për të hyrë në shumë aplikacione të tjera dhe ka mbi 50 integrime direkte.

Sistemi i saj karma ju lejon të grumbulloni pikë për të shënuar detyrat. Ju merrni shpërblime për të bërë gjëra të ndryshme dhe mund të humbni karma nëse detyrat bëhen të vonuara. Nëse dëshironi të gamifikoni punën tuaj, ose jetën, Todoist është një zgjedhje e shkëlqyeshme dhe do të motivojë ata që duan të garojnë kundër vetvetes ose të tjerëve..

Todoist-templates

Kjo ju lejon të zgjidhni temën tuaj nga disa ngjyra të mirënjohura, përfshirë mandarinë dhe tërfili. Ekzistojnë gjithashtu ngarkime të skedarëve, komente dhe veçori të analizave.

Planet e saj përfshijnë një ofertë falas që ju lejon të përdorni karakteristikat e saj themelore dhe dy plane të paguara që ju japin funksionim më të përparuar për disa dollarë në muaj. Mund të provoni tiparet e tij të primit edhe me një provë dy mujore, nëse siguroni detaje të kartës së kreditit. Edukatorët dhe jofitimprurësit marrin zbritje. Ju merrni mbështetje përparësore në planet e tij premium, si dhe faturimin e ekipit.

Todoist është një nga sistemet më të shfaqura të menaxhimit të detyrave. Përfitoni nga gjithçka që ofron dhe do të gjeni veten duke lundruar jashtë ujërave të qeta të menaxhimit të detyrave në oqeanin më të lirë të programeve të menaxhimit të projektit. 

Të qenit i aftë të shkoj lart si kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, megjithëse, dhe Todoist mund t’u përshtatet atyre që duan të fillojnë të thjeshtë dhe kanë hapësirë ​​të rriten më vonë.

Shtë në dispozicion për shumë pajisje, me aplikacione për Windows, macOS, Android dhe iOS. Zgjatjet e shfletuesit dhe shtojcat e postës elektronike janë gjithashtu të disponueshme. Ekzistojnë gjithashtu aplikacione të veshura dhe aplikacione Linux të palëve të treta. Kjo i jep asaj një shtrirje sa më të gjerë siç mund të dëshironit.

Diku në mes

Ju duhet të vizatoni një vijë diku, dhe megjithëse mund të debatoni se ku duhet të shkojë, ne mendojmë se Trello është mjeti që qëndron më afër tij. Ajo ka një përqasje të përqendruar, të bazuar në kanban, si dhe disa karakteristika që ju lejojnë të shkoni përtej kësaj nëse vendosni ta bëni atë.

Trello

Trello është një shembull i mirë i një platforme që qëndron në kufirin e menaxhimit të projektit dhe menaxhimit të detyrave. Karakteristikat thelbësore të tij janë më shumë si softuer për menaxhimin e detyrave, por ai ka disa zgjatime që mund ta shndërrojnë atë në një platformë më të përparuar të menaxhimit të projektit.

Trello është një mjet i bazuar në kanban. Nëse nuk e keni përdorur një më parë, shikoni se si të përdorni një udhëzues të bordit kanban. Detyrat që krijoni u shtohen kolonave të emëruara dhe i zhvendosni ato nga kolona në kolonë për të pasqyruar statusin e tyre. Nëse bëhen siç duhet, ato duhet të rrjedhin nga e majta në të djathtë. Kolonat mund të emërtohen për të përfaqësuar njerëz ose faza të ndryshme në procesin tuaj të prodhimit.

Trello, si shumica e programeve të menaxhimit të detyrave, bazohet në një pamje të vetme. Bordi i tij kanban ju jep më shumë hapësirë ​​për të kontrolluar gjërat sesa një listë e thjeshtë, megjithëse. Ju gjithashtu mund të shtoni pamje të ndryshme me shtesat e Trello.

Ka shumë prej tyre, dhe nëse përdorni disa prej tyre, mund ta shndërroni atë në një mjet të barabartë me programet më të sofistikuara të menaxhimit të projektit. Ajo gjithashtu ka karakteristika unike, të tilla si “butler”, e cila ju lejon të automatizoni rrjedhën e punës. 

Trello-butler

Mund të krijoni butona që manipulojnë automatikisht detyrat, kështu që nëse keni punë që duhet të bëjnë rregullisht, mund ta vendosni Trello që t’i bëjë ato menjëherë.

Me prejardhjet e rregullueshme, ngjitësit dhe emoji, ju keni shumë hapësirë ​​për personalizim, dhe shumë biznese përdorin Trello për listat e dukshme publikisht, siç janë menutë ose oraret. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për marrëveshjet e uljes në ngjarje, gjithashtu. Shtë një sistem fleksibël.

Shumica e karakteristikave të tij janë falas, me personalizime shtesë, madhësi më të mëdha skedarësh dhe siguri më të fortë në planet e saj të paguara.

Lexoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë në Trello. Pas kësaj, udhëzuesi ynë fillestar Trello do t’ju ndihmojë të mësoni se çfarë mund të bëni me të.

Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit

Ka të gjitha llojet e aplikacioneve për menaxhimin e projektit atje, duke filluar nga aplikacionet më serioze, të përqendruara në biznes, të tilla si Wrike dhe Mavenlink, deri tek mjetet më të qetë, si Asana dhe Podio. 

monday.com

monday.com është mjeti ynë i preferuar për menaxhimin e projektit dhe doli në krye në listën tonë të programeve më të mira të menaxhimit të projektit. Ajo kombinon një veçori profesionale të vendosur me një ndërfaqe të jashtëzakonshme që e bën më të lehtë arritjen e kontrollit me karakteristikat e tij më të avancuara.

monday.com nuk ka nën detyra ose varësi, por kjo është një zgjedhje e projektimit. I konsideron të liga. Në vend të kësaj, ju jep hapësirë ​​të madhe për të rregulluar të dhënat e detyrave tuaja. 

Softueri për menaxhimin e detyrave ju lejon të krijoni detyra që shpesh përbëhen nga pak më shumë sesa një linjë teksti. Softueri për menaxhimin e projektit ju jep disa fusha, por me monday.com, ju mund të zgjidhni ato të dhëna që dëshironi të përfshini me secilin artikull. Kjo do të thotë që mund ta përdorni për të gjitha llojet e gjërave nëse i vendosni si duhet.

hënë-bord

monday.com ofron shabllone për t’ju ndihmuar të filloni, dhe kjo ju udhëzon në drejtim të saktë për t’u përdorur.

Ka shumë pamje, përfshirë një tabelë kanban dhe regjistrin e aktiviteteve. Ka një afat kohor të ngjashëm me Gantt, si dhe një kalendar. Përfshihen gjithashtu një pamje hartë, ndjekja e kohës dhe pamja e grafikut.

monday.com integrohet me shumë platforma, të tilla si Slack dhe Trello, dhe ju mund të përdorni shërbimin Zapier për të shkëmbyer të dhëna me aplikacione të tjera.

Ndërfaqja e tij është e jashtëzakonshme, me të gjitha llojet e pak animacioneve për t’ju ndihmuar të punoni me të dhe të kuptoni se çfarë do të ndryshojë kur klikoni gjërat.

Karakteristikat e saj të sigurisë janë të shkëlqyera, me përdorimin e shifrimit 256-bit AES dhe vërtetimin e dy faktorëve në dispozicion. Ju gjithashtu mund të përmirësoni sigurinë tuaj me regjistrime të kufizuara në domen, vërtetimin e Google dhe cilësimet e fjalëkalimit të personalizuar.

Ju merrni një mbështetje fantastike. Ne dërguam pyetje përmes formës së tij të kontaktit dhe morëm një përgjigje në vetëm katër minuta. Ajo ka një bazë të madhe njohuri dhe një veçori efektive të ndihmës së menjëhershme, e cila ju ndihmon të gjeni artikuj shpejt.

Dobësitë më të mëdha janë mungesa e një plani të lirë, por pika e hyrjes së tij prej 25 dollarë në muaj për ekipe me pesë është vlerë e shkëlqyeshme.

Në përgjithësi, monday.com është zgjedhja jonë kryesore e mjetit të menaxhimit të projektit, me kombinimin e tij të shfrytëzueshmërisë dhe fuqisë duke e bërë atë një hit.

Lexoni më shumë rreth kësaj në rishikimin tonë të hënën dhe merrni këshilla për të filluar me të në udhëzimin tonë për fillestarët monday.com.

asana

Asana është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni të lehtësoheni në botën e menaxhimit të projektit. Ndërfaqja e tij është e ndritshme dhe e gëzuar, dhe ajo di se si t’ju motivojë. Shënoni një detyrë dhe ka një shans që ju të shkaktoni një nga festimet e saj, e cila do të dërgojë një kafshë të bukur, shumëngjyrësh që fluturon nëpër ekran.

asana-festim

Përveç që është argëtuese për t’u përdorur, Asana merr gjërat serioze ashtu si duhet. Kjo ju lejon të krijoni sa më shumë projekte siç dëshironi në planin e saj të lirë. Ju gjithashtu mund të përdorni bordin, listën dhe pikëpamjet e kalendarit të tij, gjithashtu falas. Ju gjithashtu mund të gjurmoni përparimin e projektit, të keni biseda me shokët e ekipit dhe të ngarkoni skedarët.

Megjithëse plani i tij falas është i mirë, planet e tij të paguara, të cilat fillojnë me 9.99 dollarë në muaj, gjithashtu ofrojnë karakteristika të këndshme. Për ato, ju mund të përdorni pamjen e saj kohore si Gantt dhe të krijoni forma për të kapur informacione. Nëse preferoni një mjet të dedikuar bazuar në Gantt, hidhini një vështrim në rishikimin tonë TeamGantt.

Afati kohor ju lejon të krijoni marrëdhënie varësie midis detyrave, që është kur menaxhimi i projektit fillon të tërhiqet përpara menaxhimit të detyrave në drejtim të dobisë, por shton një shtresë të ndërlikueshmërisë që mund të marrë në rrugën tuaj nëse nuk e dëshironi atë.

Integrimet e Asana ju lejojnë të përdorni me shërbime të tjera, duke përfshirë Trello dhe Jira, të cilat mund t’i lexoni në rishikimin tonë në Jira. Mund të ngarkoni skedarë me madhësi deri në 100MB. Ruajtja jonë më e mirë në internet për ekipet do t’ju ndihmojë nëse nuk mjafton.

Shqyrtimi ynë Asana mbulon në detaje mjetin, dhe udhëzuesi ynë fillestar Asana do të ndihmojë të ardhurit në program. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillestarët, por gjithashtu ofron fuqi me menaxhimin e varësisë së saj.

Lexoni se si krahasohet me disa nga mjetet tona të tjera të preferuara në krahasimet tona monday.com vs Asana dhe Wrike kundër Asana.

Wrike

Wrike është një tjetër hit i madh që bën mirë në listat dhe krahasimet tona. Ai doli në krye në listën tonë të softuerit më të mirë të menaxhimit të projektit për biznesin e vogël, për shembull. Ju gjithashtu mund të shihni se si ai krahasohet drejtpërdrejt me rivalët në ndeshjet tona Wrike vs Trello dhe Wrike vs Basecamp.

Ka menaxhim të varësisë dhe nën-detyra, duke ju lejuar të vendosni marrëdhënie midis detyrave tuaja. Kjo do të thotë që ju mund të siguroni që orari juaj është i realizueshëm, si dhe të gjurmoni ndikimin e vonesave.

wrike-varësitë

Ju mund të personalizoni hapësirën tuaj të punës me zgjedhjen e saj të temave, si dhe kalendarët e mbivendosur nga projekte të ndryshme për të parë sesi oraret përshtaten së bashku.

Ajo ka një veçori të ndreqjes, e cila ju lejon të komentoni skedarët, përfshirë gjatë videove. Nëse ruani shumë skedarë, integrimi i tij me Dropbox dhe Google Drive do të rezultojë i dobishëm. Ai gjithashtu integrohet me shërbime të tjera, të tilla si Salesforce, Slack dhe Adobe Creative Cloud.

Nëse dëshironi të zhvendosni orarin tuaj, varësitë ju lejojnë ta bëni atë pa bërë gjëra të padobishme rastësisht. Nëse detyrat varen nga njëra-tjetra, Wrike do t’ju njoftojë nëse diçka është planifikuar të fillojë përpara se të përfundojnë detyrat e mëparshme.

Brezi i raporteve të Wrike ju lejon të prodhoni informacione për pjesë të biznesit tuaj. Ju mund të kontrolloni detyrat e prapambetura dhe të pashëruara për t’u siguruar që të gjithë në ekip kanë diçka për të bërë.

Wrike ka një shkallë të përdorshme falas, por tiparet e saj më të mira janë në planet e saj të paguara, të cilat fillojnë nga 9.80 dollarë për përdorues në muaj. Përveç shfletuesit, ai është në dispozicion për Windows, macOS, Android dhe iOS.

Wrike është një nga mjetet më të forta kur bëhet fjalë për sigurinë në internet. Ka autentifikim dy-faktor, për të cilin mund të mësoni më shumë në artikullin tonë të vërtetimit me dy faktorë.

Nëse do të merrni të gjithë një aplikacion të paraqitur për menaxhimin e projektit i cili mund t’ju ndihmojë me projekte të mëdha, Wrike është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Lexoni më shumë rreth saj në shqyrtimin tonë Wrike.

Mendimet përfundimtare

Detyrat dhe mjetet e menaxhimit të projektit janë biznes serioz, dhe zgjedhja e duhur mund të ndihmojë produktivitetin tuaj. Ka shumë mundësi dhe mund të jetë befasuese. Kategoritë e ndryshme të programeve bëjnë gjëra të ndryshme, megjithëse midis tyre ekziston shumë ndërprerje.

Përveç leximit të rishikimeve tona, mënyra më e mirë për të mësuar rreth softverit është përdorimi i tij. Pothuajse të gjitha mjetet që kemi mbuluar kanë një provë falas, dhe shumë kanë një plan falas. Lexoni listën tonë të softuerit më të mirë të menaxhimit falas të projektit për shembuj.

Nëse keni provuar ndonjë prej softuerëve të listuar këtu, ose keni ndonjë gjë tjetër për të rekomanduar, na tregoni në komente. Faleminderit per leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me