EverSafe-gennemgang – Opdateret april 2020

EverSafe anmeldelse

Selv om det mere handler om overvågningstjeneste end beskyttelse, er EverSafe muligvis den perfekte pasform til de specifikke grupper, det er rettet mod: seniorer og familier. Se vores fulde EverSafe-gennemgang for at finde ud af mere om denne interessante identitetstyveri-service.


eversafe-Slider1

eversafe-slider2

eversafe-slider3

eversafe-slider4

eversafe-slider5

Tidligere

Næste

EverSafe er ikke din konventionelle beskyttelse af identitetstyveri. Selvom det går tå til tå i funktioner med vores bedste beskyttelse af identitetstyveri, fokuserer det på ældre og familier snarere end markedet generelt. Selvom dette fokus frembringer nogle unikke funktioner, kommer det også med nogle huller i beskyttelsen. 

I denne EverSafe-gennemgang vil vi detaljerede vores erfaringer med tjenesten efter at have taget sin “plus” -plan til en testkørsel. Undervejs vil vi tale om funktioner, priser, brugervenlighed, beskyttelse og support, alt inden vi afsætter vores dom. 

For det meste er EverSafe tilstrækkelig, selvom den ikke skiller sig ud. Familie- og seniorfunktionerne er dejlige at se, og for dem, der har brug for dem, er EverSafe det værd. Disse funktioner er dog ikke værd at prisen for adgang alene, og når man ser, hvordan EverSafe mangler på andre områder, er det svært at anbefale det fuldt ud. 

Funktioner

Da vi kommer ind i afsnittet “beskyttelse” nedenfor, er EverSafe ikke så meget en identitetstyveri-beskyttelsestjeneste, som det er en identitetsovervågningstjeneste. Der er en fin linje mellem de to, og EverSafe tilbyder en vis beskyttelse mod identitetstyveri på sine dyrere planer. Imidlertid er kernen i tjenesten blot overvågning. 

Når du tilmelder dig en konto, skal du indtaste din bankkonto og kreditkortoplysninger såvel som dit personnummer. EverSafe vil også give dig besked om væsentlig aktivitet på din kreditrapport. Vigtigere er det dog, at det analyserer dine udgifter. Fra dette kan den identificere enhver mistænkelig aktivitet og meddele dig med det samme. 

EverSafe kalder dette et “ekstra sæt øjne”, så du kan identificere svindel eller svig ved kilden. Hvis der f.eks. Er en usædvanlig tilbagetrækning eller en forsinket betaling, giver den dig besked via e-mail, telefon eller tekst. Derudover vil EverSafe sende dig en ugentlig rapport med detaljerede meddelelser, du måtte have modtaget i løbet af ugen. 

EverSafe Forsikring

Den billigste plan, som vi vil tale om i det næste afsnit, stopper med at overvåge. Hvis du dog hopper op til et af de dyrere niveauer, modtager du også $ 1.000.000 i identitetstyveriforsikring. EverSafe dækker eventuelle udgifter, der er gået tabt, mens du prøver at gendanne din identitet, samt hjælpe med at løse eventuelle problemer. 

Pakken med identitetstyveri – der tilbydes i niveauet “plus” og “guld” – tilbyder mere end forsikring. EverSafe vil også overvåge det mørke web for alle personlige oplysninger, du sender, samt USPS National Change of Address-database. Du har også adgang til en kreditrapport, enten fra et bureau i “plus” -planen eller tre bureauer om “guld”.

EverSafe for seniorer og familier

Alt dette er standardpris for en beskyttelse af identitetstyveri. EverSafe har dog en unik spin. Det er skræddersyet til familier og seniorer, så enhver kan forblive beskyttet. Fra familier kan du tilføje så mange brugere, du vil, til din konto, og hver ekstra bruger får 30 procent rabat på din månedlige sats. 

For eksempel, hvis du køber $ 14,99 “plus” -planen til din familie på fire, spiller du $ 46,47 pr. Måned i stedet for $ 60. Alle familiekonti er også placeret i et enkelt betjeningspanel, så uanset hvor mange konti du overvåger, kan du nemt finde dem. 

EverSafe er dog endnu bedre rustet til seniorer. Ud over at være meget brugervenlig – vi kommer ind på det i afsnittet “brugervenlighed” nedenfor – giver EverSafe dig mulighed for at udpege advokater til din konto. 

Hvis en senior f.eks. Ønsker beskyttelse af identitetstyveri, men ikke kan bruge en computer, kan en talsmand få adgang til instrumentbrættet, administrere konti og modtage underretninger til brugeren.  

På trods af alle senior- og familievenlige funktioner, mangler EverSafe på andre områder. Det kan overvåge dine bankkonti og kreditkort, men det handler om det. Det overvåger ikke andre oplysninger, såsom dine forsikringspolitikker, pas eller medicinske oplysninger.

EverSafe-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

EverSafe har fremragende priser, især sammenlignet med den meget overprisede LifeLock (læs vores LifeLock-anmeldelse). Imidlertid bukker EverSafe ned for LifeLocks samme faldgruber med, hvordan den skitserer sine planer. Du kan spare et par dollars ved at gå med den laveste niveau “essentials” -plan, men så køber du ikke faktisk identitetstyveri-beskyttelse. 

Grundlæggende service for “essentials” er et AI-læringssystem, der overvåger dine bankkonti og kreditkort for potentiel svig. Selvom dette læringssystem hjælper med at forhindre identitetstyveri, beskytter det ikke mod det. Planerne “plus” og “guld” leveres med ægte beskyttelse, inklusive $ 1.000.000 i dækning og identitetsgendannelse. 

Identity Guard har en lignende treplanstruktur med en budgetplan omkring $ 7,50 pr. Måned. Som du kan læse i vores Identity Guard-gennemgang, tilbyder den stadig $ 1.000.000 i dækning på sin basisplan. De højere niveauer inkluderer ekstra overvågningsfunktioner, men dækningen er den samme, uanset hvad du betaler. 

EverSafe gør det modsatte, hvilket gør sin lineup mere beslægtet med LifeLock. Selvom “essentials” er tilgængelig for dem, der ønsker at spare et par dollars, kommer det ikke med nogen beskyttelse, hvilket tvinger brugerne til at opgradere til et højere niveau for enhver dækning. Vi foretrækker et system, der ligner Identity Guard, hvor du får den samme beskyttelse overalt. 

Når det er sagt, er prisen ikke dårlig. EverSafe “plus” er et par dollars billigere end en lignende plan med IdentityForce og samme pris som ID Watchdog (læs vores IdentityForce-gennemgang og ID Watchdog-gennemgang). Vi er tilfredse med prisen “plus” og “guld.” Spørgsmålet ligger med “væsentlige forhold”, som enten skal omfatte dækning eller slet ikke findes. 

Du kan spare nogle penge på planerne med højere niveau ved at købe en længere varighed. EverSafe viser sine priser for et månedligt abonnement, men det tilbyder også kvartalsvis og årlig fakturering, som hver har en rabat. For “plus” kører kvartalsabonnementet $ 13,49 pr. Måned, og det årlige abonnement kører $ 12,74 pr. Måned.

EverSafe gratis prøveversion

EverSafe er en af ​​de få beskyttelse af identitetstyveri, der tilbyder en gratis prøveversion. Du har 30 dage til at afprøve tjenesten, uanset hvilket niveau du vælger. Som med de fleste gratis forsøg, skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, når du tjekker ud, men du bliver kun debiteret, når den 30-dages risikofri prøveperiode er afsluttet. 

Der er også andre incitamenter til prisfastsættelse. Som en service med fokus på familier og ældre er der rabatter til rådighed for hver. Seniorer får 10 procent rabat på ethvert abonnement, og familiemedlemmer til den oprindelige bruger får 30 procent rabat. Du kan også beskytte fast ejendom for en ekstra $ 4,99 per måned per ejendom.

Brugervenlighed

At komme i gang med EverSafe er enkelt, hvilket er godt, i betragtning af at det fokuserer på ældre og familier. På startsiden er alt hvad du behøver at klikke på “start din gratis prøveperiode.” 

Du ledes til en side, der stiller nogle grundlæggende spørgsmål om, hvad du vil beskytte, hvilket gør det nemt at finde den plan, du har brug for. Hvis du vil gennemse dine indstillinger, kan du også altid vælge fanen “prisfastsættelse” i topmenuen. 

eversafe review-planer

Når du har gennemgået processen, skal du indtaste nogle personlige oplysninger, inklusive dit socialsikkerhedsnummer, adresse og telefonnummer. Du bliver også nødt til at indstille din kontoadgangskode, som vi anbefaler at generere med en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer. Hvis du ønsker et specifikt forslag, er 1Password altid et sikkert spil (læs vores 1Password-anmeldelse). 

Endelig skal du bekræfte din identitet med en kort liste over spørgsmål, der ligner ansøgning om et kreditkort. Efter alt dette kan du indtaste dine betalingsoplysninger. Top-indlæsning af processen på denne måde gør det føles smertefrit at tilmelde dig en konto, fordi du har indtastet størstedelen af ​​dine oplysninger, før du forpligter dig til et abonnement.

eversafe review-kassen

EverSafe-opsætning

Selvom EverSafe indsamler en masse information under tilmelding, skal du indtaste flere data, når du har bekræftet betaling for det for fuldt ud at beskytte dig. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, vil du blive bragt til en side, hvor du kan købe fast ejendomskontrol, samt tilføje familiemedlemmer, en tillidsadvokat og konti til overvågning. 

eversafe review-setup

Det vigtigste trin er at tilføje en bankkonto, som EverSafe gør enkelt. I stedet for at kræve din konto og ruteinformation, beder EverSafe dig om at logge ind på din online bankapplikation. 

Der var heller ikke en bank, som vi ikke kunne finde. De store navne er til stede, inklusive Bank of America og PNC, men vi fandt også regionale amerikanske banker, såsom Great Southern. 

Når du har slået “finish”, startes du på kontoudashboardet. Det var dejligt at se EverSafe i øjeblikkelig handling og straks hente nogle underretninger fra vores kreditrapport. I modsætning til ADT Identity Theft Protection kan du straks se, hvad EverSafe overvåger (læs vores ADT Identity Theft Protection-anmeldelse).  

ALT = eversafe-kontrolpanel

EverSafe Dashboard 

EverSafe-instrumentbrættet er fokuseret på enkelhed, men selv med det skippes det ikke på nogen kritiske indstillinger. Du kan navigere i den ved hjælp af de fire faner i topmenuen, hvoraf den første giver et overblik over din konto. På hovedskærmen kan du se de konti, du har knyttet, din kreditrapport og eventuelle meddelelser. 

En fane over, du finder dine konti. Du kan linke nye ved hjælp af processen beskrevet ovenfor, men EverSafe vil også bruge din kreditrapport til at se efter konti. Hvis det finder nye konti – sige et kreditkort, du lige har tilmeldt dig – viser det en lille pop-up, hvor du nemt kan linke den nye konto. 

eversafe review-add-konto

Til højre for dette finder du din kreditrapport, hvis du har købt et “plus” eller “guld” medlemskab. “Plus” leveres med en enkelt rapport fra Equifax, der viser alle dine åbne konti samt en tidslinje for betalinger og forespørgsler. Hvis du har købt en “guld” -plan med en tri-bureau-rapport, kan du også se oplysninger fra TransUnion og Experian. 

Alt andet findes i indstillingsmenuen, som du kan få adgang til ved at klikke på knappen “indstilling” i øverste bjælke. Du kan tilføje familiemedlemmer og advokater samt styre dit abonnement i indstillingerne. Men den vigtigste fane er “hvordan jeg modtager advarsler”. Der kan du konfigurere tekst- og stemmevarsler samt et ugentligt resume. 

eversafe review-alarm-indstillinger

Beskyttelse

Som vi nævnte i funktionsafsnittet ovenfor, er EverSafe fremragende til overvågning af dine bankkonti, kreditrapport og kreditkort. Det falder dog fladt i andre områder. Manglende support til pas, medicinske ID-kort, forsikringsoplysninger og mere, EverSafe tilbyder ikke total beskyttelse. 

For områderne, som EverSafe fokuserer på, overgår det imidlertid forventningerne. Under vores test advarede EverSafe os med det samme om ændringer og gik så langt som at trække de nylige kredithenvendelser, da vi først tilmeldte os. Ud over at holde øje med din kreditrapport, scanner EverSafe også det mørke web og ser på dine bankkonti for mistænksom aktivitet. 

Hvis der opstår problemer, kan du samarbejde med EverSafe for at løse dem ved hjælp af $ 1.000.000 i dækket tabt udgift på “plus” og “guld” planerne. Da vi kommer ind i det næste afsnit, tilbyder EverSafe dog ikke døgnet rundt support, så hvis din identitet er stjålet, skal du vente til EverSafe åbner i normale åbningstider. 

Det virkelige spørgsmål ligger dog i, at EverSafe ikke kan beskytte andre aspekter af din identitet. Kredit- og bankkontovervågning er kun to dele af en mangesidet proces, og når det kommer til andre muligheder, falder EverSafe fladt. For eksempel er der ikke beskyttelse af sociale medier eller nogen form for social overvågning. 

Der er desuden ikke nogen risikoovervågning. Andre tjenester, såsom ID Watchdog og Identity Guard, tilbyder en risikoscore, der viser hvor meget du risikerer at få din identitet stjålet. EverSafe tilbyder ikke nogen lignende funktion.

Support

Det er ikke let at finde support med EverSafe. Fra dit kontoudashboard bliver du nødt til at søge i sidefoden efter knappen “kontakt os”. Hvis du klikker på den, kommer du til en lille kontaktformular og et bibliotek for EverSafe’s forskellige afdelinger. Mærkeligt nok er denne formularside inde i det normale instrumentbræt i stedet for supportskærmen. 

eversafe review-kontakt-side

Du kan stadig se topmenuen på dashboardet, men der er ikke en mulighed der for at kontakte support. I betragtning af, at EverSafe har en kontaktside, der er bygget til dashboardet, ville det være fornuftigt at have en mulighed for det i topmenuen. I stedet er det forbeholdt sidefoden, hvilket gør linket let at gå glip af. 

Med hensyn til kontaktmuligheder giver EverSafe dig mulighed for at nå ud via telefon eller e-mail i løbet af sin åbningstid fra kl. 9 til 17. EST, mandag til fredag. På hovedwebsiten ledsager supporttelefonnummeret logoet, hvilket gør det nemt at komme i kontakt. Når du først kommer til instrumentbrættet, falder det imidlertid telefonnummeret.

EverSafe gør det lettere for potentielle kunder at finde support på hovedwebstedet end det gør for tilbagevendende kunder at finde det i instrumentbrættet. Når du først ved, hvor du skal hen, er det ikke svært at finde din vej tilbage. I betragtning af hvor enkel EverSafe er at bruge ellers, ville en klarere indikation af kontaktformularen dog være dejlig. 

For så vidt angår instrumentbrættet, er der ikke yderligere supportressourcer. På hovedwebstedet er der dog. Gennem sidefoden kan du finde en ressursliste, der besvarer nogle ofte stillede spørgsmål, samt en blog, der vejer ind for aktuelle identitetstrusler. Disse ressourcer er velkomne, men de er bedre egnet til betjeningspanelet end hovedwebstedet. 

I stedet for at reservere sine supportressourcer til sidefodens hovedwebsted, skal EverSafe omorganisere, hvad det har, til en let fordøjelig vidensbase, der er tilgængelig fra instrumentbrættet. I sin nuværende tilstand føles supportressourcer spredt og inkonsekvent i bedste fald.

Dommen

EverSafe tilbyder en unik bøjning mod formel for beskyttelse af identitetstyveri, men i sit forsøg på at imødekomme et nichemarked sprang det over vigtige beskyttelsesområder. Selvom det er hurtigt at underrette dig om kreditændringer og mærkelig aktivitet på dine bankkonti, kan det ikke overvåge dit pas, forsikringsoplysninger eller sociale medier. 

Selvom dækning for din bankkonto og kreditrapport muligvis er nok for seniorer, er det ikke nok for de fleste mennesker, især da størstedelen af ​​trusler om identitetstyveri er online. Hvis du leder efter holistisk beskyttelse, anbefaler vi, at du læser vores andre anmeldelser af identitetstyveri. 

Hvad synes du om EverSafe? Vil du tage den gratis prøveperiode ud for en tur? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map