Xero-regnskabsanmeldelse – Cloudbaserede bøger – Opdateret 2020

Xero-regnskabsanmeldelse

Xero er et fremragende online regnskabsværktøj for de fleste virksomheder. Selvom det ikke er perfekt, tilbyder det stor fleksibilitet, selvom nogle typer virksomheder måske er nødt til at udskille sig ekstra for at få mest muligt ud af det. Se vores Xero-gennemgang for at se, hvorfor vi synes, det er et af de bedste regnskabsprogrammer derude.


Bedste-Accounting-software-anmeldelser

Xero er en skybaseret online regnskabsplatform designet til små virksomheder i forskellige brancher. Xeros funktioner er især velegnede til virksomheder, der bruger en masse tid på at spore deres penge, inventar og aktiver. Xero sparer dig tid ved at automatisere grundlæggende funktioner, såsom fakturaer og bankafstemning.

Xero-bogføringsfunktioner er lette at bruge, og de fungerer godt sammen. Dens lagerovervågning er nyttig for virksomheder, der har brug for at administrere deres lager. Hvis du vil forbedre effektiviteten, tilbyder Xero også integration med en masse software, såsom HubSpot, ProWorkflow og mange flere.

I modsætning til sine konkurrenter kan du nyde alle Xeros funktioner, selv med dens billigste prisplan, selvom lavere planer begrænser antallet af fakturaer og regninger, du kan sende og ikke lader dig bruge flere valutaer. Hvis du er en voksende virksomhed, skal du opgradere hurtigt.

Opgradering til Xeros “standard” -plan fjerner disse grænser og gør Xero til et fremragende regnskabsværktøj til små virksomheder. I mellemtiden giver opgradering til Xeros dyreste plan dig mulighed for at bruge flere valutaer inden for Xero.

Vi mener, at Xero er en af ​​de bedste regnskabsmuligheder derude. Find ud af, om Xero er den bedst egnede til din virksomhed gennem sin 30-dages gratis prøveperiode, eller læs denne fulde Xero-regnskabssoftwaregennemgang.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Xero Accounting

Funktioner

Xero tilbyder funktioner, der spænder fra basale, du ser i enhver anden regnskabsløsning, til ekstramateriale, du sjældent ser i dens konkurrencer.

Den første ting, du ser, når du logger på din Xero-konto, er dit betjeningspanel, hvor du hurtigt kan finde din økonomiske tilstand. Xeros dashboard pakker i en masse information, mere end FreshBooks eller QuickBooks (læs vores FreshBooks-gennemgang og QuickBooks Online-gennemgang for at få flere oplysninger). 

Dashboardet ser rodet ud i starten, og mængden af ​​vist information er overvældende, men du skal være i stand til at bruge det effektivt over tid.

Xero-instrumentbræt

Xero tilbyder en direkte feed til din bankkonto for at importere dine erklæringer hver dag. Oplysninger om tid og frekvens findes på Xeros supportside. Ved at forbinde din konto med online banktjenester, som f.eks. Tidevand og starling, kan du få opdateringer om dine transaktioner i realtid.

Når du opretter din bankkonto og får dit feed i gang, kan du begynde at matche din bankkonto og Xeros saldo ved at foretage bankafstemning.

Ved bankafstemning gennemgår du din kontoudtog og matcher en transaktion med en erklæring. Du kan få adgang til bankafstemning via dit Xero-dashboard eller på siden “bankkonto”, som du kan få adgang til fra rullemenuen under “regnskab”. Denne side består af din kontoudtog og de handlinger, du kan gøre for at forene transaktionerne.

Xero-bank-forsoning

Hvis du har transaktioner, der ofte vises, kan du spare tid på bankafstemning ved at oprette en bankregel til automatisk at generere transaktionen. For at oprette en ny bankregel skal du gå til siden “bankkonti” og du vil se en “bankregel” -knap, der giver dig mulighed for at administrere dine bankregler.

Xeros afsnit “køb” indeholder de værktøjer, du har brug for til at administrere dine udgifter, og afsnittet “salg” indeholder værktøjet til at administrere dine fakturaer.

Både sektionen “køb” og “salg” har en klar strøm. Når du citerer en vare, kan du overvåge status på dit tilbud. Hvis din kunde accepterede tilbudet, kan du sende en faktura med et par klik. Det samme gælder regninger og indkøbsordrer.

Du kan kontrollere status for dine fakturaer og regninger på siderne “salgsoversigt” og “købsoversigt”.

Xero-integration

Du kan integrere Xero med en masse forskellige slags software. Du kan finde disse integrationer på Xeros appmarked, som du kan åbne i rullemenuen under navnet på din virksomhed.

Xero-app-markedsplads

Xeros lagerstyring er praktisk for virksomheder, der har brug for at holde øje med deres lager. Denne funktion kan hjælpe dig med at holde styr på dine varer og forhindre dig i at sælge mere end det, du har på lager. Det kan også automatisk opdatere din varemængde, når du opretter en faktura eller en regning.

Xero-add-opgørelse

En anden af ​​Xeros unikke funktioner er “faste aktiver”, som giver dig mulighed for at administrere dine eksisterende aktiver. Du kan nemt overvåge oplysninger såsom garanti, bortskaffelse og værdi for hvert af dine aktiver. Det er nyttigt, hvis du har tidsfølsomme aktiver, som komplekst udstyr, der regelmæssigt skal udskiftes.

Xero-funktionsoversigt

Xero Accounting Logowww.xero.com

Start fra $ 900 per måned Alle planer

Funktioner

Fakturering

Fakturering

A / R

A / P

Bankfeeds

CC
tilføjelse

Betale regninger
tilføjelse

Multi valuta

Mobilapp

Time-sporing
tilføjelse

Beholdning

Lønningsliste

Prisfastsættelse

Xeros prisplan er opdelt i tre niveauer, “tidligt”, “voksende” og “etableret.” En opgradering til den næste prisplan giver små buler i dens funktioner. Nedenfor er amerikanske priser.

Xeros prisplan er forskellig i hver region. For andre lande er Xero-prissætning opdelt i tre planer, “starter”, “standard” og “præmie”, men disse planer prissættes forskelligt end Xeros amerikanske prisplaner. Den internationale plan har et mindre prisforskel, hvor “starter” -planen er prisfastsat til $ 20, “standard” -planen til $ 30 og “premium” -planen til $ 40..

Xero’s startplan, “tidligt”, låser alle Xeros funktioner op, men begrænser antallet af fakturaer, regninger og afstemninger, du har pr. Måned. Hvis din virksomhed vokser, passerer du disse grænser på kort tid og bliver nødt til at opgradere. Selv med disse grænser er Xeros “tidlige” plan stadig en hel del, da du får næsten alle Xeros funktioner for kun $ 9 pr. Måned.

Den næste plan, “vokser”, er Xeros standardplan, der fjerner transaktionsgrænser, men stadig ikke lader dig foretage transaktioner i flere valutaer. Hvis du er en lille til mellemstor virksomhed, der har brug for næsten alle Xeros funktioner, er Xeros “voksende” plan perfekt til dig.

For $ 30 pr. Måned har Xeros “voksende” plan meget konkurrence. Da alle Xero’s funktioner låses op til den billigste prisplan – som koster $ 9 pr. Måned – føles opgraderingerne dyrere sammenlignet med FreshBooks eller QuickBooks Online, som muliggør nye funktioner ved hver opgradering. Hvis du overvejer værdien af ​​de funktioner, du får, er prisen dog rimelig.

Xeros dyreste plan, “etableret” – som koster $ 60 pr. Måned – tilføjer muligheden for at håndtere flere valutaer. Det leveres også sammen med Xero-projekter og Xero-udgifter. Hvis du abonnerer på Xeros “etablerede” plan, kan du bruge Projekter og udgifter til så mange ansatte, som du ønsker.

Til den “tidlige” eller “voksende” plan tilbyder Xero også yderligere integrationer. Du kan bruge Xero Projects – dets job koster værktøj – starter ved $ 7 per måned og Xero Expenses – dets mobile funktion til at fange kvitteringer og indsende krav – fra $ 4 pr. Måned. Der er også Xero-lønningslinjer, skønt det kun fungerer i visse stater.

Disse abonnementer tælles pr. Aktiv person. Hvis du har en masse medarbejdere, der har brug for disse funktioner, kan Xeros priser hurtigt stige.

Brugervenligheden

Tilmelding til en gratis 30-dages prøveversion med Xero er let. Du behøver kun at udfylde din e-mail-adresse og den type forretning, du administrerer, så er du klar til at gå.

Før du opretter din virksomhedskonto, kan du lege med Xero ved hjælp af et demoselskab. Du kan også oprette din konto med det samme og pirke rundt på egen hånd.

Der er tre måder at indtaste din kontoudskrift på Xero. Hvis den bank, du bruger, allerede er integreret med Xero, kan du oprette en direkte feed fra din bankkonto. De trin, der kræves for at gøre dette, afhænger af din bank, men det er temmelig enkelt for de fleste af dem. Du kan finde en guide til at forbinde din bank på Xeros supportside.

Hvis din bank ikke er en af ​​Xeros partnere, har du to muligheder. Du kan forbinde din Yodlee-konto med Xero eller importere dine erklæringer manuelt. For at bruge Yodlee skal du angive dine online bank login-oplysninger, så Yodlee kan eksportere erklæringerne fra din konto.

Den sidste mulighed er at importere dine erklæringer manuelt, men importerede erklæringer skal være i et CSV-, QIF- eller OFX-format.

Når du er klar til at udforske Xero, vises dens navigationslinje øverst i vinduet, der består af fanebladene “dashboard”, “business”, “accounting” og “contact”. På venstre side kan du se navnet på den organisation, du administrerer. På højre side kan du se support- og hurtig-tilføjelsesknapperne.

Xero-drop-down-menu

Der er en indlæringskurve med Xero, men det er let at bruge dets grundlæggende funktioner, såsom fakturaer og regninger. Selv hvis du er en helt nybegynder, kan du forstå de fleste af Xeros funktioner efter et par minutters læsning af hjælpesiden, i modsætning til FreeAgent (læs vores FreeAgent-anmeldelse).

Udover sin web-app tilbyder Xero en mobilapp til dine iOS- og Android-enheder, der giver dig mulighed for at administrere dine penge på farten. Med både iOS- og Android-apps kan du se dit betjeningspanel, køb, salg og kontakter. Du kan også oprette nye fakturaer, regninger, kvitteringer, tilbud og kontakter.

Xero-dashboard-app

Xeros interface er enkel og nem at bruge, når du tilføjer nye fakturaer, kvitteringer og regninger. Når du tilføjer kvitteringer, registreres de som en udgående transaktion på din bankkonto. Dashboardet er ikke så komplet som det, du ser på webversionen, men det er stadig nok til at give din økonomiske tilstand et overblik.

Xero-faktura-app

Xero-kvittering-app

Fakturering

Der er tre måder at sende en faktura ved hjælp af Xero. Den første er gennem ”+” på højre side af din værktøjslinje. Gennem denne knap kan du oprette nye fakturaer, regninger, kontakter og meget mere.

Xero-plus-tegn

Den anden måde er gennem dit betjeningspanel i fanen “fakturaer, du skylder dig”. Der vil knappen “ny salgsfaktura” føre dig til din nye faktura.

Den tredje er gennem siden “fakturaer”, som du kan finde i rullemenuen under “forretning.” Du kan også oprette en gentagende faktura ved at klikke på pilen ved siden af ​​knappen og vælge “ny gentagende faktura.”

Xero-faktura-side

Inden du opretter din første faktura, kan du besøge Xeros side “fakturaindstillinger”, hvor du kan tilpasse temaet for din faktura eller tilføje et nyt tema. Tilpasningen inkluderer din fakturas format og logo.

Du kan konfigurere de betalingstjenester, du gerne vil bruge til dine fakturaer, på siden “indstillinger”. I modsætning til FreshBooks og QuickBooks Online accepterer Xero ikke direkte kreditkortbetaling. 

I stedet behandles din kreditkortbetaling gennem Stripe. Hvis du accepterer en masse kreditkortbetalinger, bliver du nødt til at holde øje med behandlingsomkostningerne. Du kan også bruge PayPal eller inkludere en brugerdefineret URL, hvis du ønsker at blive betalt via andre kanaler.

På indstillingssiden kan du også konfigurere fakturapåmindelser. Du kan oprette op til fem påmindelser og tilpasse de e-mails, der er sendt med dem. Denne indstilling anvendes på alle dine fakturaer. 

Hvis du har en kunde, der ikke vil blive husket konstant, har du ikke andet valg end at slå påmindelsen fra for alle dine kunder. Dette er en anden ulempe med Xeros faktureringsfunktion, især hvis du har flere kunder med forskellige faktureringspolitikker.

Grænsefladen til at oprette en faktura er enkel og let at forstå. Tilføj din modtager i feltet markeret “til.” Du kan enten tilføje en ny kontaktperson eller bruge en eksisterende kunde fra din kontaktliste, i hvilket tilfælde detaljerne om den kontaktperson automatisk inkluderes på fakturaen.

Når du opretter din faktura, kan du vælge emner fra din beholdning eller tilføje dem manuelt. Hvis den vare, du vil fakturere, ikke er på din liste over lagerstyring, kan du også tilføje dem hurtigt via siden “nye fakturaer”. Hvis du bruger lagersporing, opdateres varemængden automatisk, når du fakturerer en vare.

Rabatter og skattesatser anvendes på hver vare. Rabatter kan indstilles til en bestemt pris eller som en procentdel. Du kan også angive, om du vil medtage skatten i undertotalen på din faktura eller ej.

Xero-faktura

En mindre fejl ved Xeros fakturering er, at du ikke kan tilføje en note til din kunde på din faktura. Hvis der er vigtige oplysninger, kan du kun kommunikere dem via den personlige e-mail, der følger med din faktura.

Xero-gentagelse-faktura

Samlet set er oprettelse af fakturaer i Xero ligetil og let at forstå. Siden “salgsoversigt”, som du kan finde under kategorien “forretning” i rullemenuen, kan give dig status for din faktura. Du kan også se en kort rapport om dine ugentlige fakturaer på instrumentbrættet.

Hvis du har brugt Xero før, har du muligvis brugt Xeros “klassiske” fakturering. Xero opdaterede deres faktureringsfunktion i april 2019 for at forbedre dens fleksibilitet, layout og tilføje en automatisk gemningsfunktion. Du kan skifte til Xeros “klassiske” fakturering ved at klikke på linket “skifte til klassisk fakturering” nederst på din normale faktureringsside.

Udgifter

Håndtering af dine udgifter i Xero svarer til at administrere dine fakturaer. Du kan finde dine regninger i rullemenuen “regnskab”.

Når du starter en indkøbsordre, kan du oprette regninger med bare et par klik. Hvis du bruger lageropsporing, opdateres dit varemængde automatisk, når du opretter en regning.

Som fakturaer kan du oprette nye regninger på et par forskellige måder: betjeningspanelet, “+” til højre for navigationslinjen eller “regninger” -siden, som du kan finde i rullemenuen “forretning”. 

Du kan spore forløbet af dine regninger på siden “regninger til betaling”. Gennem denne side kan du planlægge dine betalinger eller oprette en batchbetaling for flere regninger.

Xero-batch-betaling

For at oprette en ny regning fra siden “regninger” kan du trykke på knappen “ny regning”. For at oprette en tilbagevendende regning kan du klikke på pilen og derefter trykke på knappen “nyt gentagende regning”.

Xero-regninger til betaling

Hvis det er en fakturerbar udgift, kan du tildele regningen til en kunde. Næste gang du fakturerer denne kunde ved hjælp af “klassisk” fakturering, tilføjes denne udgift automatisk til fakturaen.

Rapportering

Udover det informationsfyldte betjeningspanel kan du også se mere omfattende rapporter om din virksomhed. Du kan finde disse rapporter i rullemenuen under “bogføring” og derefter vælge “rapporter.” På denne side kan du åbne dine rapporter og administrere dine favoritter til hurtig adgang.

Xeros rapporter er opdelt i otte kategorier: finansiel, salg, køb, skat, lager, regnskab, lønning og anlægsaktiver.

Xero-rapporter

Salgsrapporterne giver dig mulighed for at se dine tilgængelige fakturaer i en bestemt periode på mange måder. Fra disse rapporter kan du identificere, hvilken af ​​dine kunder der er den langsomste, og hvilken der har en for lang tid forfaldne faktura.

Xero-aged-rapport

Xeros rapportindstillinger er nyttige og har mere tilpasning end QuickBooks Online og FreshBooks. Du kan justere det datointerval, du gerne vil se i dine rapporter. Nogle rapporter giver dig også mulighed for at vælge de kolonner, du gerne vil se og tilføje filtre, så du kan finde de ønskede data.

Xero-rapporter-indstillinger

Rapporter under kategorien “køb” fungerer på samme måde som dem under “salg.” Disse rapporter bruges til at se, hvilke leverandører du betaler langsomst, og hvilke du skylder mest.

Rapporten om skattesammendrag giver dig mulighed for at se al din moms over en bestemt periode. I denne rapport kan du åbne to rapporter: en resumé og en revisionsrapport. De viste skatter er kategoriseret baseret på skattetypen. Når du offentliggør en skatterapport, kan du tilpasse nogle dele af din rapport, f.eks. Titel, dato og sidefod.

Udover disse kategorier er der også rapporter om “anlægsaktiver” og “lager”. Rapporter om anlægsaktiver bruges til at overvåge afskrivning og afhændelse af dine aktiver. Beholdningsstyringsrapporter kan hjælpe dig med at se strømmen af ​​din beholdning over tid. Fra disse rapporter kan du også se, hvilke poster der er de mest populære, eller hvilke der ikke er.

Regnskabsrapporter kan hjælpe dig med at forstå dine transaktioner. Du kan se dine transaktioner filtreret efter konti, kontakter eller datoer. Rapporter om transaktionssammendrag giver dig et kort kig på aktiviteterne i din konto over tid. Detaljerede transaktionsrapporter giver dig, ja, en detaljeret rapport over alle dine transaktioner over tid.

Den finansielle kategori består af 14 forskellige rapporter. Groft sagt er disse rapporter opdelt i fire typer: budget, egenkapital, præstation og pengestrøm. Aktierapporter kan bruges til virksomheder med flere forretningsejere eller investorer. Ydeevne og pengestrøm kan give dig de data, du har brug for for at bedømme din økonomiske helbred.

Xeros rapporter er meget at tage i. Der er mange rapporter sammenlignet med FreshBooks og omtrent det samme antal sammenlignet med QuickBooks Online. Det er ikke underligt, hvis du ikke bruger dem alle. 

Det er overvældende, når du først konfigurerer alt, men når du først ved, hvilke du kan bruge til at analysere din virksomhed, er Xeros rapporteringsfunktion nyttig, fordi der er en masse tilpasningsmuligheder.

Support

Du kan nå Xero’s hjælpeside gennem “?” symbol til højre for navigationslinjen. Xeros hjælpeside er ret omfattende og dybtgående. Det kan besvare de fleste tekniske spørgsmål, du måtte have. 

Hvis du ikke finder det, du leder efter, giver Xero også et fællesskabsforum, så du kan spørge andre Xero-brugere, der kan have en løsning eller løsning.

Din kan også direkte kontakte Xeros kundeservice. Den supportformular, du skal udfylde, består af emnet og emnet, din e-mail og detaljerne om dit problem. Når du udfylder emnet, vil Xero foreslå nogle emner fra deres hjælpeside for at sikre, at det spørgsmål, du spørger om, ikke findes på deres hjælpesider..

Når du har sendt dit spørgsmål, bliver du sat i en kø, så du får ikke svar umiddelbart. I henhold til Xeros supportside svarer dens supportteam inden for 24 timer. 

Da vi stillede et spørgsmål til sin kundesupport, fik vi et svar på otte timer. Det var inden for det lovede 24-timers vindue, men det er stadig ikke ideelt, hvis du har et presserende problem, der kan hindre din virksomhed.

Dommen

Xero er en robust skybaseret regnskabsløsning med mange funktioner. Dens funktioner er lette at bruge, og de fungerer godt sammen.

Grundlæggende funktioner, såsom regninger og fakturaer, har den samme generelle oversigt som anden regnskabssoftware og kan let forstås. Avancerede funktioner, såsom lagersporing og anlægsaktiver, skal læres, men alle de oplysninger, du har brug for, findes på Xeros hjælpeside.

I betragtning af alle de funktioner, den har, er Xeros “voksende” prisplan perfekt til små til mellemstore virksomheder. Da Xeros team fortsat forbedrer sit system og innoverer nye funktioner, får du muligvis meget mere fra Xero i fremtiden.

Hvor kraftfuld Xero er, afhænger af din virksomhed. Hvis din virksomhed involverer lagersporing og kapitalstyring, er Xero-regnskab perfekt. Hvis du er en freelancer, der ikke har brug for de fleste af Xeros funktioner, er en anden platform som FreshBooks bedre for dig.

For at finde ud af, om Xero er det perfekte match til din virksomhed, foreslår vi, at du prøver Xeros gratis 30-dages prøveperiode. Hvad synes du om Xero? Vi vil meget gerne høre i kommentarfeltet. Tak fordi du læste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map