OneUp-anmeldelse – Opdateret 2020

OneUp-gennemgang

OneUp har en masse klokker og fløjter, men lider når det kommer til brugervenlighed. Imidlertid er dens beholdningssystem det bedste, vi har set i enhver online regnskabssoftware, hvilket kan gøre det til det perfekte match for nogle virksomheder. Læs vores fulde OneUp-anmeldelse for alle detaljer.


Bedste-Accounting-software-anmeldelser

OneUp er en unik online regnskabssoftware, der er perfekt til en lille virksomhed, der sælger fysiske produkter. Dens stærkeste punkter er dens lagerstyringsfunktion og den indbyggede CRM-funktion sammen med sine generøst prissatte planer. Hvis det lyder det rigtige for dig, skal du fortsætte med at læse denne fulde OneUp-anmeldelse.

For $ 9 per måned giver OneUp dig adgang til alle dens funktioner, men det begrænser antallet af brugere og den support, du får fra dens kunderepræsentanter. En anden ulempe med OneUp er, at den ikke har en lønningsfunktion, og den tilbyder heller ikke integration med tredjepartsapplikationer – der inkluderer endda Stripe, så du ikke kan acceptere betaling med kreditkort.

Dets faktureringsfunktion er god nok og fungerer godt med lagerfunktionen. Der er dog ingen påmindelser eller tilbagevendende poster til dens fakturering og fakturering. Layouten er meget mere kompliceret end sine konkurrenter, fordi den er opdelt i mange forskellige sider.

Rapportskabeloner mangler, selv om de er nok til enkel analyse, den tilpasning eller filterindstillinger, der er nødvendige for en mere dybdegående inspektion.

Hvis du leder efter automatiserede funktioner og en stærk regnskabsfunktion, kan du se vores bedste artikel om regnskabssoftware for at finde noget, der bedre passer til dine forretningsbehov.

Styrker & Svagheder

Alternativer til OneUp

Funktioner

OneUp er perfekt til lagerbaserede små virksomheder. Ud over at have en fremragende butiksopbevaringsfunktion er OneUp afsluttet med en simpel indbygget CRM-funktion. Begge fungerer godt med OneUps salgs- og købsfunktioner.

OneUp tilbyder dog ikke en lønningsfunktion eller nogen integrationer. Bortset fra dens automatiske lagerbestilling leverer den ikke en masse automatiserede funktioner, hvilket reducerer dens værdi, hvis du leder efter noget, der kan øge din effektivitet. OneUp har heller ikke en tidsporingsfunktion, som gør den uegnet til projektbaserede virksomheder og freelancere.

OneUp CRM

Du kan finde OneUps CRM-funktion gennem knappen “muligheder” i navigationslinjen. Denne side er opdelt i fire faner: “kundeemner”, “muligheder”, “opgaver til muligheder” og “opkald.”

Gennem siden “Lead” kan du gemme din Leads forretnings- og kontaktoplysninger. På siden “mulighed” kan du tilføje detaljer for en bestemt kundeemne gennem knappen “ny mulighed”. For at holde styr på dine fremskridt kan du også tilføje en sandsynlighedsfaktor gennem denne side.

oneup_new-opp

“Opgaver til muligheder” og “opkald” sider giver dig mulighed for at organisere dine opgaver og opkald for at øge sandsynligheden for at vinde muligheder. Når du opretter poster, kan du markere dem som enten “at gøre” eller “gjort”. Hvis du har brug for at markere en opgave eller et opkald som “færdig”, skal du klikke på navnet og ændre status ved hjælp af knappen, der også registrerer ændringsdatoen..

oneup_new-opp

OneUps indbyggede CRM-funktion er fremragende, hvis du laver en masse overbevisende salg, så du kan have alle de værktøjer, du har brug for på en platform. Du kan med det samme konvertere en mulighed til et tilbud via siden “mulighed”. Fakturerede kundeemner bliver også automatisk til en kunde, hvilket sparer dig fra at indtaste disse data to gange.

OneUp-fortegnelse

OneUps lagerstyring er en af ​​de mest avancerede softwaremuligheder sammenlignet med sine konkurrenter, såsom Sage eller Zoho Books.

Du kan finde dens lagerstyringsfunktion ved at klikke på knappen “inventar” i navigationslinjen. OneUps lagerstyringsfunktion har en masse funktioner, så du er nødt til at bruge lidt tid på den for at lære at bruge den korrekt.

Under fanen “lager” kan du se en liste over dine lagervarer, deres pris, pris og mængde. Du kan justere dine produktoplysninger ved at klikke på varenavnet. For at tilføje en ny vare skal du gå til siden “nyt produkt” ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af navigationslinjen og vælge “nyt produkt.”

oneup_new-opp

Det er lidt vanskeligere at justere en vares mængde i OneUp end med sine konkurrenter. Gå til siden “beholdningsindgange” eller “beholdningsindtræden”. Klik derefter på “ny post” og indsæt din endelige varemængde for at foretage justeringer.

Du kan registrere et køb eller salg, der påvirker dit lager via siden “Indkøbsordre” eller “Salgsordre”. Når du opretter en post, skal du specificere din leverandør eller kunde og ordrens varer. Klik på “modtag” for automatisk at generere en modtagende note. Du kan også automatisk oprette en regning via siden “modtage note” ved at klikke på knappen “bill” på kortet.

oneup-køb-ordre

Det samme system gælder for “salgsordre” og “leveringsmeddelelse.” Denne funktion kan hjælpe dig med at holde styr på dine varer og sikre dig, at der tages højde for alle ting.

OneUp er også en af ​​de få platforme, der tilbyder projektstyring, som du kan finde på siden “salg” under fanen “mere”. Du kan organisere dine poster – f.eks. Fakturaer, regninger og opgaver – efter projekt. Den tilbyder dog ikke tidssporing, så den er ikke så effektiv som dens konkurrenter, såsom FreeAgent eller FreshBooks.

Prisfastsættelse

OneUp har fem prisplaner at vælge imellem: Selv, Pro, Plus, Team og Ubegrænset. I lighed med Xero giver OneUp brugere adgang til alle dens funktioner lige uden for flagermus. Det begrænser imidlertid antallet af brugere til hver prisplan, hvilket er perfekt til små virksomheder, der vokser.

Selvplanen koster $ 9 pr. Måned, men begrænser dig til en bruger og giver dig ikke adgang til OneUps kundesupport. Hvis du tror, ​​at du ofte bliver nødt til at bruge OneUps kundesupport, kan du opgradere til Pro-planen, der koster $ 19 pr. Måned. Ud over at yde kundesupport fordobler Pro også antallet af brugere til to.

De næste planer øger kun antallet af mennesker, der kan bruge OneUp, hvilket giver meget mening, da der er et stort prisforskel mellem planerne. 

Plus-planen koster $ 29 pr. Måned og giver dig mulighed for at have op til tre brugere. Den næste plan, Team, koster $ 69 pr. Måned og giver dig mulighed for at have op til syv brugere. Den sidste plan, Ubegrænset, giver dig mulighed for ubegrænsede brugere og koster $ 169 pr. Måned.

Til sammenligning koster Xeros dyreste plan, etableret, $ 60 pr. Måned, så du kan få ubegrænsede brugere og har en projektstyringsfunktion (læs vores Xero-gennemgang for at lære mere). OneUps lagerfunktion er dog mere avanceret, og den leveres med en indbygget CRM-funktion.

QuickBooks Onlines dyreste plan, Advanced, koster $ 150 pr. Måned, og det er et bedre regnskabsprogram generelt. Du kan betale regninger og behandle betaling med kreditkort via QuickBooks Onlines platform. Denne plan inkluderer også en time tracker og projektleder, og QuickBooks Online kan hjælpe dig med at arkivere dine skatter, hvis din lille virksomhed er baseret i U.S.A..

Men hvis dit budget er mindre end det, tilbyder OneUp bedre planer, fordi du kan få adgang til alle OneUps funktioner og kundesupport for $ 19 pr. Måned. QuickBooks Online-planer starter ved $ 25 pr. Måned, og selv til den pris tilbyder den ikke lageropsporing eller regninger.

Brugervenligheden

Du kan finde OneUps navigationslinje på venstre side af skærmen. Det har otte kategorier: “hjem”, “muligheder”, “salg”, “indkøb”, “beholdning”, “bogføring”, “rapporter” og “apps.” De fleste kategorier har faner til deres funktioner øverst på siden.

I modsætning til de fleste af sine konkurrenter er OneUps dashboard skjult i kategorien “regnskab”, der ødelægger formålet med at have et dashboard overhovedet. I stedet får du en søgefunktion til at gennemse dine fakturaer og hurtig adgang til de andre sider på din “startside”, hvilket er meningsløst, fordi du kan finde dem alle i navigationslinjen.

oneup-instrumentbræt

Hvis du føler, at OneUp har funktioner, som du ikke har brug for i din lille virksomhed, kan du også deaktivere dem gennem kategorien “apps” i navigationslinjen.

Samlet set er OneUp let at bruge, når du er vant til det. Der er dog en masse ekstra sider, der let kunne erstattes med en simpel knap. Disse ekstra sider gør det mere forvirrende, når du først kommer i gang, så du kan muligvis bruge lidt tid på at udforske OneUp, før du ved, hvordan du bruger det perfekt til dine forretningsbehov.

Fakturering

For at oprette en faktura manuelt skal du gå til fanen “fakturaer” i kategorien “salg” i navigationslinjen og klikke på knappen “ny faktura”. Derefter kan du udfylde fakturaoplysninger, såsom klient, dato og varer.

oneup-ny-faktura

Når du har klikket på “færdig” i nederste højre hjørne af siden “ny faktura”, vil OneUp spørge dig, om du vil opdatere beholdningen af ​​de fakturerede poster. En faktura, der sporer lager, genererer automatisk en ny leveringsnotat. Annullering af en faktura sletter dog ikke leveringskortet automatisk, hvilket kan forårsage en vis sammenblanding i din beholdning.

Du kan registrere betaling via siden “kundebetalinger” i afsnittet “mere” under fanen “salg”. OneUp giver dig også mulighed for at registrere en betaling via din fakturaside, som du kan åbne ved at klikke på kortet på siden “faktura”. Du kan gå til den anden side ved at klikke på knappen i bunden af ​​din fakturaside og klikke på “modtag betaling.”

oneup-invoicep2

Du kan også automatisk tilføje en faktura via fanen “tilbud” på siden “salg” og “leveringsanvisninger” på siden “fakturaer”.

OneUps fakturering har dog ikke en fakturasporer, en tilbagevendende faktura eller en integreret betalingsprocessor, og den kan heller ikke integreres med Stripe. Nogle af disse funktioner er endda tilgængelige med gratis regnskabssoftware, såsom Wave. 

I betragtning af det er regnskabssoftware, manglen på funktioner og den komplicerede arbejdsgang sætter OneUp en stor ulempe i sammenligning med sine konkurrenter, såsom QuickBooks Online eller FreshBooks. Læs vores FreshBooks anmeldelse her.

Udgifter

Du kan spore dine regninger og udgifter gennem kategorien “køb” i navigationslinjen. Hvis du manuelt vil oprette en udgift, skal du klikke på fanen “udgift”. 

Ved at klikke på “ny udgift” kan du enten manuelt oprette en udgift eller uploade en kvittering til OneUp. Du kan også klikke på et billede af din kvittering gennem OneUps Android-applikation, hvilket er meget praktisk, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at miste kvitteringen.

oneup-upload-exp

I lighed med faktureringsfunktionen kan du automatisk generere en regning via fanen “modtagelsesordre” i kategorien “beholdning”. Du kan også gå til siden “projekter” i kategorien “salg” og derefter klikke på “regningstid” for at oprette en regning for dine opgaver.

For at manuelt oprette en regning skal du klikke på fanen “mere” og vælge “regninger” fra navigationslinjen i kategorien “køb”. Du kan også oprette en ny regning ved at klikke på knappen “ny regning” i øverste højre hjørne af siden. Oprettelse af en ny regning kræver varen, leverandøren og forfaldsdato. Ud over dine “produkter og tjenester” kan du også tilføje “udgifter” som en vare.

oneup-newbill

Ligesom i “fakturaer” er der to måder at registrere betalinger på. Den første er ved at gå til siden “bill betaling”, som er placeret under fanen “mere” i kategorien “køb”. Ellers kan du åbne regningen ved at klikke på navnet på siden “regninger” og flytte til den anden side gennem knapperne i bunden af ​​siden.

oneup-regningen

Udover at holde styr på dine udgifter og regninger, gør OneUps faktureringsfunktion ikke meget. Muligheden for at registrere en kvittering fra din Android-applikation er rart at have. Den har dog ikke en tilbagevendende fakturaindstilling eller en regningspåmindelse. Du kan heller ikke betale dine regninger online, ligesom du kan med QuickBooks Online. Læs vores QuickBooks Online-gennemgang for at lære mere.

Forretningsrapportering

OneUp har kun otte rapportskabeloner, hvilket er langt mindre end sine konkurrenter. Der er ingen rapport om dens lagerfunktion, hvilket er overraskende i betragtning af at det er meget mere avanceret end sine konkurrenter.

Du kan finde OneUps rapportskabeloner under kategorien “rapporter” i navigationslinjen. Der er tre faner i denne kategori: “bogføring”, “salg” og “indkøb.” Der er to rapporter i afsnittet “salg”: “A / R aging modtagelsesrapport” og “kundeerklæring.” “Indkøb” -afsnittet har kun en rapport: “A / P-aldringsbetalingsrapporten.”

oneup-aging-rapport

Rapporten “kundeerklæring” viser en liste over en klients fakturaer og betalinger. Øverst på siden ser du den samlede saldo, som kunden skylder dig. Du kan vælge en klient ved at klikke på knappen “skift kunde”. Ud over at downloade rapporten kan du også e-maile den, som er en mulighed, der er unik for denne rapport.

oneup-cust-erklæring

“Tilgodehavende rapport om aldersgrænseværdier” og “A / P-aldringsbetalingsrapport” har en lignende skabelon. Begge rapporter er opdelt efter leverandører / kunder og forfaldsdatoer, inklusive en total for hver virksomhed i højre side af rapporten. Der er dog kun tre filterindstillinger, herunder rapporteringsperiode og format.

Regnskaber

Du kan finde OneUps økonomiske rapporter under afsnittet “regnskab” i kategorien “rapporter”. Der er i alt fem rapporter: “overskud og underskud”, “balance”, “hovedbog”, “forsøgsbalance” og “salgsskatterapport.” Der mangler dog stadig nogle vigtige skabeloner, såsom en pengestrømsrapport.

De fleste rapporter, inklusive “fortjeneste og tab”, “prøvebalance” og “generel saldo” har et resume øverst på siden. Rapporten “fortjeneste og tab” og “balance” giver dig mulighed for at tilføje flere perioder, så du kan sammenligne dem. Filterindstillingerne på disse rapporter er meget bedre end forretningsrapporterne. 

oneup-profit-tab

Selvom rapportformaterne ikke kan tilpasses, er formatet temmelig klart, hvis du kun har brug for et overblik over din økonomiske sundhed.

Support

OneUps support inkluderer et helpcenter og e-mail support. For at søge i hjælpecentret skal du klikke på spørgsmålstegnsknappen i øverste højre hjørne af din side, og et chatvindue åbnes. Du kan kigge efter en hjælpeartikel med søgefeltet. Alternativt skal du klikke på “efterlad en besked” i nederste højre hjørne af chatvinduet for at kontakte OneUps kundesupport.

Materialerne, OneUp leverer, er nok til at komme i gang. Hjælpeartiklerne er imidlertid kun tilgængelige i tekstform, hvilket kan være vanskeligt at følge for nogle mennesker. Du kan nå OneUps hjælpcenter fra dens hovedside ved at klikke på “hjælp” -knappen øverst på siden.

Dommen

OneUp har en fremragende lagerfunktion, som er meget mere avanceret end sine konkurrenter, såsom QuickBooks Online eller Sage. Dets enkle CRM-funktion er også en god tilføjelse til ethvert stykke regnskabssoftware. Dog er dets mangel på integration muligvis en afbryder for nogle, især i betragtning af at det ikke indeholder en lønnings- og betalingsbehandlingsfunktion.

Dets fakturerings- og faktureringsfunktion – selvom den er pænt integreret med dens beholdning – mangler funktioner og er vanskelig at bruge på grund af dens spredte karakter. Der er ingen betalingspåmindelser for begge funktioner, og der er heller ikke gentagne poster.

OneUps prisplaner er generøse, fordi de – i lighed med Xero – låser alle sine funktioner op med sin billigste plan, der koster $ 9 per måned. Det begrænser antallet af brugere, der kan bruge OneUps funktioner, men hvis du er en eneejer, er OneUp en ganske stjæle.

OneUp er en god mulighed for en produktbaseret lille virksomhed, der kun har brug for et sted for at spore økonomi og lager. Det hjælper dog ikke meget, hvis du skal automatisere de fleste af dine regnskabsbehov. Hvis dette lyder perfekt til din lille virksomhed, kan du prøve OneUps gratis 30-dages prøveversion.

Har du brugt OneUp før? Fortæl os, hvad du synes i kommentarafsnittet. Tak, fordi du læste denne OneUp-gennemgang.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me